fredag 26 augusti 2022

Dagens Sammanfattning Fredag 2608

Än är inte siste imbecille född...må den pajasen...just det.
Knappast onödigt vetande för intelligenta människor! Dårar må säga vad de vill!
Lär nog drabba delar av landets befolkning, synnerhet södra där de välkomnar alla former av berikande!
Naturligtvis måste man ha lite stimulans emellanåt. Uti vår hage har haft ett och annat bra även Pondus har haft ljusa nyanser ibland så det återstår att se.
Middagen blev något nytt, vegoburgare med påmm fritt og lök dock exklusive dryck men det blev det i alla fulla fall!
Veckan för övrigt har varit tung, tröttsam, varm och svettig rent ut sagt förbannat dryg men är nu äntligen slut! Cannabis.
Livsmedel oavsett är nödvändigt och ibland (mer sällan) unnar man sig när möjligheten finns tillgänglig.
Onödiga köp men nyttiga erfarenheter! Det är väl så man får se det och ta det.
Vad man "tjänar" på en del kompenseras av förlusterna vilket är positivt när man har fritt Skadeciner fram tillochmed slutet av februari 2023. Då passar man på och förser det egna "apoteket" med dem så att kapitalet kan finnas kvar på kontot ett tag längre än normal ekvationen gäller.

4 kommentarer:

  1. Som... med det mesta är 50-75% (pråsänt skrivet som mb hör att det låter!) av serierna mindre bra, verkar mest som avsiktlig utfyllnad! Nåja, 106 stålar i avfallet suck!🙄

    SvaraRadera
  2. Pondus 6-7 rena Pondus inklusive strippar, Uti vår hage ynka 2 rena resten utfyllnads avfall! Bojkottar Uti vår hage from nu! Ja kvitton kan vara fördelaktigt att fota av så slipper man våndas över nånting alls!

    SvaraRadera
  3. Skulle knappast påstå att man är unik på något sätt men kanske "andra" skulle se det så. ABS bromsoket står kvar i ens ägo med förhoppning att få det sålt så småningom, retur till vparts blir inte av. I övrigt väntar man bilen klar kommande vecka eller den efter. Sedan får man se huruvida man har råd att beställa doppvärmare och kablaget till motorvärmare men det får bli på sikt som med allt annat för den utbrända grovarbetare man tyvärr tvingas förbli.

    SvaraRadera
  4. Allt är bättre än ingenting i somliga fall i många andra...fall är nano eller ingenting bäst av allt! Det är de kontraster som sedan 70 talet uppvisat sig mer än någon miljon gånger under levnadstiden hittills och inget kan påverka eller förändra det!

    SvaraRadera