lördag 6 augusti 2022

Bra Prisvärt Kapitalismens Ockerföretag!

Finns mycket bluff företag och svart firmor trots att Sverige är ett relativt litet land. Clearly of Sweden är ett bluff ockerföretag!!! Slitagedelar skall finnas att köpas eller beställas! Från försäljningsföretaget annars borde konsumentköplagen omfatta försäljnings förbud av produkter som ej omfattas av reservdelar!
Toppkranfilter 5 har ett vred i plast som går sönder när man vrider det. I detta fall skall reservdelen vred finnas att köpa men när man mejlade företaget fick man svaret att beställa filter istället. Vilseledande svar från värdelöst postorderföretag! Så det blir att tillverka egna reservdelar vilket klart bekräftar trovärdighet när man innan läste omdömen och kritik mot skitföretag som detta!!!😡🤮
Tidigare var det trevligt att handla hos Netonnet men det var för 8 år sedan när det var bra tider och man fick valuta för slantarna och det fanns mycket att välja på samt att det fanns allt man kunde önska sig av ett lager. Det har definitivt förändrats till långt sämre och idag betraktar man det som ett av alla lågvattenmärkes butiker! Tragiskt men tyvärr har händelser satt stopp för mycket som var schysst och okej.
Dessa bluetooth högtalare fick man tag på till rätt pris vilket var bra! Att man bara kan använda en i taget på exempelvis mobiltelefon beror sannolikt på till och från kommunikationen är enkelriktad och inte dubbelriktad däremot kan svinträck med avsikt att skada någons android skicka in mjukvara utan upptäckt via bluetooth. Därmed blev det slut om att använda den funktionen inom tätbebyggda områden städer, förorter och liknande! Cannabis.

Använder Bluetooth ytterst begränsat via hörlurar med funktionen dock aldrig i stad eller på affärer, butiker eller köpcentrum.
Mindre bra elbolag, tur man inte har någon av dem.
Som om det inte räckte med smittspridningen av varianter, nu detta också...

4 kommentarer:

  1. Har funnits butiker som sålde mobiltelefoner, laptops, tablet och liknande där batteriet är inbyggt men sålde ibland laddare externt som tillbehör eller så fick kund köpa laddare i annan butik! Visst har man läst om dessa grova kriminella handlingar utförda av kriminella biträden/säljare! Så gamla knep fortsätter att användas och brukas för "optimala försäljningssiffror"! Dessa svartbutiker dyker upp titt som tätt likt obehagliga överraskningar i ett djupt mörkt hav och naiva kunder luras.

    SvaraRadera
  2. Förhoppningsvis slipper man varianter och apkoppor åtminstone hade man önskat ingen sådan före nyår men det vette la fan om mun (k) skydd hindrar eller man tvingas skaffa en hel del annat man känner till. Återstår att köx helt enkelt...

    SvaraRadera
  3. Föga förvånande att mötas av proffs förnekare och välsmorda säljare vars enda uppgift är att kränga ej säljbart avfall! Såg falska flabba Busch gapflabba på skamfesten, de som vill ha sex kan ju göra det på den när det är det enda de är ute efter! Avarter som kunde...ja, aldrig att man skulle skriva det ifall obehöriga skulle råka halka in här när vi lever i diktatur staten där etniska svenskar är villebråd för vad som helst i ghettona tur man inte är bosatt där!

    SvaraRadera
  4. Snart är det bara att flytta ifrån nya landet imbecillas paradisium. Bäst vore att skapa ett antal ABHB och släppa dessa över lämpliga 'målpunkter' så slapp vi dessa och gigantiska bostadsplan som parkeringsplatser avsedda för mindre och ofantligt gigantiska färdmedel fick möjligheten att tillfälligt stå parkerade.

    SvaraRadera