onsdag 24 augusti 2022

Knappast Förväntat Helgutforskning

Den lilla enheten fanns i brevinkastet och det var en överraskning när man förväntat sig att den skulle komma på fredag först.
Det ser bra ut och är det säkert också åtminstone på förpackningen att döma.
Även om den går att koppla till mobiltelefon är det aldrig avsikten utan det man tidigare skrivit om.
Så ser alltsammans ut och tids nog lär man nog komma underfund med samtliga föremål men allra först gäller det att ladda enheten för som allt annat behöver den ström via inbyggt batteri.
Standard avstånd för bluetooth men bättre upp är det med Anderson BHS 2.3 som har räckvidd på cirka 15 meter!
Enheten är både mottagare och sändare i samma modul! Vilket i sig är utmärkt. Får man det att fungera mellan CD spelaren till enheten vidare till bluetooth hörlurar så fyller den sin funktion. Det återstår att se framemot helgen. Cannabis.
Intressant men också ytterst lättförståelig information om olika faser som laddningstid, processtid (antal timmar) och övriga data. Mycket bra och sedan får man se men mest troligt blir det att behålla mottagaren/sändaren när ljudet är så makalöst bra återgivning och arbetstid betydligt längre än kapacitet för lurarna.
Uppdatering  

Fick igång enheten redan ikväll! Funkar utmärkt och glad åt framgången provades Anderson BHS 2.3 högtalare och visst funkade det med den också!
Naturligtvis blev det senaste numret av den också. När jobbet inte är stimulerande alls tvingas man köpa det som kan stimulera på något sätt.
Intressant med gamla fordon, när man äger ett själv! Tidning med rätt namn när det blir nostalgiskt rus var gång man får syn på ett definitivt original! Blir intressant läsning i helgen då det egna fordonet ännu är på verkstaden.

3 kommentarer:

  1. Positiva moduler för njutning av det bästa av absolut bästa! Skönt när man får tag på stimulerande litteratur oavsett typ. Kaugen fladdrar å faita slao maj pao mid hue sao gaor däe for maI

    SvaraRadera
  2. Bro3 fungerar helt satans perfekt för ändamålet! Testade i morse men hade inga schyssta bratterier och därmed fick man åka till schtan och köpte fräscha bratterier där, då fick man igång Bro3 som mottagaren/ sändaren heter och det känns härligt att kunna lyssna på mp3 CD-R skivor utan att tvingas använda gamla Urban Ears lurarna som till råga på allt är trasig när en bygel gått av. Sedan vill man ju inte ha kopplingen heller.

    SvaraRadera
  3. Att Bro3 kostade 229 SEK inklusive allt är absolut inte det värsta, det är att upptäcka att android man har allt möjligt på skulle få skadlig programvara i sig och man sknulle tvingas rensa samt tvingas lämna in den någonstans för reparationer och service underhåll pga skadlig programvara som skickats in. Hellre säker än risktagande.

    SvaraRadera