söndag 21 augusti 2022

Det Dog Dog Det

Error 
Error 
Error 
Error 
Error.
Encrypted.

6 kommentarer:

  1. Regn... regn... regn...regn... bajs Blogger kan ej gif...Gif kan ej Blogger... uselt.

    SvaraRadera
  2. Koola bilder! Visar hur det kan se ut för dem som inte får chansen. Såg lite på "hårdrock på export" Amon Amarth, Ghost och Sabaton tre band som inte tillför eller tillfört något nytt! Det där har man hört för 30-35 år sedan...

    SvaraRadera
  3. ... När det var så splitternytt att bara något 50 tal personer totalt hade hört den typen av musik. Ny och fräsch och delvis intressant. Nu? Inte det minsta intressant utan bara likt gammalt återbruk av redan spelat och hört!

    SvaraRadera
  4. Som den gamla dängan (vem det nu var som gjorde den?) Gick "har vi hört den förut? Jo vi har hört förut!"

    SvaraRadera
  5. Härliga bilder föreställande regn strilandes och 2 barn som hoppar i vattenpölar samt ytterligare några gif bilder som inte fungerar annat än om man laddar upp dem från en laptop eller stationär dator vilket var metoden tidigare i alla fall. Kanske har upphört helt att fungera numera? Trist likt det regn som kom vilket gjorde att man inte kunde/ville gå ut alls.

    SvaraRadera
  6. Rutskjut raktav översatt är något användbart när man inte har tillgång till laptop (knätop) och kan klippa klistra likt man gjorde förr när stationär PC sedermera bärbar fanns tillgänglig. Många som använder det som är mest smidigt och som lämnar noll spår ifall man driver på det de kallar VPN.

    SvaraRadera