torsdag 18 augusti 2022

Intressant Utveckling Rökt Kanske Rätt

När man ser en del utvecklingar av vad man har befintligt finns önskemål om var det finns att tillgå. Antagligen ingenstans.
Undrar om det är hon Statsministern som röker dem? 
Antagligen eller som bilden nedanför den nedan förtäljer: Det är inte den som röstar som räknas - det är den som räknar rösterna, för de icke språkburna.
Kar De Mumma
Vilka och/eller vilken åsikterna är om den får gå till de olösta mysteriernas kryptorium. Begynnelsen av "vänstern" tillika "revolution".
Douglas Pearce, Death In June. Omväxlande musik som mystik. Cannabis.

8 kommentarer:

  1. Finns mängder av och med Death In June, kan vara svåråtkomligt men det finns, för de frisinnade vilket man själv är till och från med relativt få undantag. Vad som presenterats i denna blogg är en ringa del av allt man kanske hade velat haft med men en av fåtalet med skärpa i sinnet och minnet håller man huvudet kallt och begränsar till vad man kan stå (och för den delen sitta) för.

    SvaraRadera
  2. Adler 8051 med den borsten hade varit bra komplement! Tveklöst

    SvaraRadera
  3. Visst är det stassministern som utför rökningen. Alla "pattier" som pyttipannie är vänstervinklade tillika vänstervridna så rösta vitt, blått, gult och stoppa samtliga i kuverten så har ni gjort vad man brukar göra den 11/9

    SvaraRadera
  4. Elen höjs på sina håll drivmedel likaså livsmedel...hur har arrangörer tänkt lösa det utan motprestation? Utmaning blir milt uttryck.

    SvaraRadera
  5. Death In June är jättebra. Spelar musik med pompa och ståt och kling klang som finess utan tristess. Rekommenderas!

    SvaraRadera
  6. När det kommer till situationer är den befintliga ur led! Verkstad har sabbat vad som skulle ha varit klart för cirka 4 månader sedan! Visst, ser man det ur annan infallsvinkel har man väl sparat bränsle i tanken för eventuella höst målpunkter och kapitalet räcker till faktura och lite till.

    SvaraRadera
  7. Sjukskriven för närvarande pga den onda solen som skulle ha infunnit sig i juli konstant likt år 2018! Nåja, vad som blir kommer betydligt senare än förväntat men det är ju så när man har med klåpare att göra! Kapital blir sparat till nödvändiga ändamål och det kan ha sin tjusning på sikt bara så in i helvete enerverande.

    SvaraRadera
  8. De (sk medmänniskor) man betraktar som de robotar och sombier de är har absolut ingen aning varför stassminister som regeringen fattade beslut om släppa på restriktionerna just i år. Enkelt förklarat är det för att det är det sk "valåret" inget annat. Hade det varit 2020 hade det genomförts trots allt! F! Dong.

    SvaraRadera