torsdag 1 september 2022

Igår blev Idag

Hämtade bilen igår morse och enligt ackrediterande verkstad befann sig koloxidhalt på 2.9 vilket man kan hoppas på efter 3 veckor ingen åtgärd! Nåja, blir någon tur till helgen kanske.
Kartongen satt i brevinkastet när man kom hem till bostaden. Trevligt tyckte man åtminstone vackra dosor och utformning.
Efter prövning igår och idag kom man fram till att dosa 1 är starkaste dosa 4 är näst starkaste dosa 2 hamnar på tredje plats och dosa 3 hamnar sist i styrka.
Huruvida det hade varit något eller ej när man inte känner av minsta lilla förutom kryddig dosa 1 citron dosa 4 mild mint dosa 2 och grapefrukt dosa 3. Hoppas att det inte är Kannaway som ligger bakom det hela i såna fall har bekräftats bluffen!
En sak är då säkert: Gevalia Intensivo har aldrig gjort en besviken den fortsätter erövra med styrka och intensitet när Forte lyser med frånvaro i butikerna. Kanske likt vanligt sluttillverkat som med övriga succeer när kalvpiss får råda och beslutsfatta.
Upptäckte att man plötsligt hade 2 stycken oöppnade paket som passar bra för närvarande och framöver, alltid bra med förråd. Can a biz.

6 kommentarer:

  1. Onsdag kväll var man så in i hellwitte dödstrött så bilderna redigerades i LGK8 naturligtvis vad annat! Blev ikväll istället att plojja inlägget. Ja Cannadips och Voon är rena skämten innehåller inga ämnen utan bara smakämnen som nämnts så trist för övriga som låtit sig luras!

    SvaraRadera
  2. Köp aldrig kinesiskt skit till android! Doogee är det sämsta avfall som någonsin tillverkats!!!😡

    SvaraRadera
  3. Pålitlighet kostar förmögenheter så alltid är det något som ska ge bakslag för de fattiga

    SvaraRadera
  4. Somliga produkter har andra vägar än de traditionella därav uppstår missförstånd och man kan tolka det som mindre pålitligt tills man upptäcker förändringar genom att förändra användning av produkter.

    SvaraRadera
  5. Fick faktiskt Cannadips citron att smaka (och smälta) och helt fantastiskt! Det funkade och nu känns det bra i kroppen värme i fötterna och riktigt återställd vilket gör att man skriver detta här och nu.

    SvaraRadera