lördag 24 september 2022

Kvittona Aldrig Att Förglömma!

När man gick in i butiken fick man intrycket av att de lika gärna hade kunnat döpa om den till Labyrint för det var så man fick gå för att komma fram till kassan och drycker var närmast kassorna!
Kanske är det lite dyrare idag än det var på 90 talet? Jo, då kostade Technica nog under 500 kronor men så var de inte lika tekniskt utvecklade som idag och CD-RW fanns knappt då så vill man ha varan får man betala vad den kostar!
Utomhus timer antagligen mer hållbar än de billigaste samt power trip eller grenuttag som det heter på svenska med innovationen USB förutom traditionella kontakter är nödvändigt när man har 3-4 mobiltelefoner och 2 stycken powerbank som är nödvändiga att ladda emellanåt.
Bilen behöver "bränschle" i tanken och skribenten behövde energi när man knappast åt någon rejäl frukost i morse.
Väl hemma blev det en sväng förbi Frasses och beställa en måltid så att man klarar sig för eftermiddagen och kvällen.
När man inte ser att det blir bilen till vintern pga för stora kostnader att beställa doppvärmare och kablage samt skifta till dubbisar kan man lika gärna unna sig lite extra. Can a biz tro.
Tur man är bättre än bäst i alla gällande lägen och situationer! Ingen i denna värld begriper (utom 1) vad detta är. Plombering av dryckesförpackning som gick sönder och man fick ta hjälpmedel för att avlägsna skiten! Hjälpmedlet består av låsbar operationstång (vet inte vad den heter vill inte heller veta!).

2 kommentarer:

  1. Ett bättre sätt att slippa spara papperslappar som slutligen blir oläsliga när texten försvinner. Sedan går det även att fota av ifall bloggen av någon anledning skulle försvinna. Naturligtvis är allt det mesta dyrt eller prisvärt hur man nu vill se det...

    SvaraRadera
  2. Jodå, bra att slippa spara dem i all evighet endast de viktigaste som garanti ifall något skulle hända.

    SvaraRadera