lördag 3 september 2022

Lördag kväll

Såg del av programmet på bilden nedan från flödet man aldrig behöver nämna. Skrämmande och främmande som man aldrig sett tidigare (vad man minns i alla fall) måste ha visats regionalt när det inte finns på näthinnan! Då inser man utvecklingens rasande vilda framfart och varför det blivit som det är tragiskt nog!
När det kommer till musik är detta något som i det närmaste frekvent spelas i spelaren CD Mp3 med bluetooth enheten till lurarna. Härligt att ha och kunna lyssna på och koppla bort från den monotona tristessen och verkligen koppla av all imbecillt avfall!
Minns inte varför fodralet till skivan ens låg på baksätet i bilen... mycket som hänt som man inte riktigt minns däremot avlägset minns man märkligt nog.
Nåja, kan hända att man haft med i påse eller ryggan och att det fallit ut som med mycket annat, när skit inte längre håller ihop blir det sopkorgen nästa. Exakt vad som skedde med skräpet från Hampa bambu skitens dragkedja höll inte så då åkte avfallet i soporna! Så enkelt var det med det.
Hoppas det höjs till miljard per liter lokalt i skithålet man hellre dog än flyttade till! Can a biz.

4 kommentarer:

  1. Allvarligt: destruktera ALL digital dynga och alla imbecilla som spelar tilt spel kan elimineras så slipper vi övriga värsta avfallet för all framtid! Det är önskan vädjan och en verklig lösning.

    SvaraRadera
  2. All media är avfall utom de som inte finansierar Nyhetstorka med reklam där det tryter i fogarna. Bort med all total skit tack.

    SvaraRadera
  3. Mainstream media står på pajasarnas sida och får bidragen som annars skulle gjort skillnad i mycket i landet kaos och hyckleri

    SvaraRadera
  4. Ifall de värdelösa eliminerades skulle volymer förändringar ske...

    SvaraRadera