lördag 17 september 2022

Väderprognos 17 september

Helgen och kommande vecka går i regnets tecken
Regnvatten silat. Bild: Doogee S59pro

och det vet man ju varför! Däremot kan man aldrig uttrycka kunskap om obehöriga i landet och ansvarsbefriade parasiter som destrukterat landet!
Såhär skall väderprognos se ut! Utan idiotreklam någonstans alls. Finns en sida man frekvent besöker som byggt upp det så vilket är Fria Tider. Minus med den sidan är artiklar med + markering det kan de ta bort och släppa artiklar helt fria! Övriga skithuspapper kan lika gärna läggas ner permanent när de består av 70-90% vinklade artiklar, floskler, hyckleri, Nyhetstorka mm! Can a biz tro.

Har t.o.m. idag provat samtliga 4 sorters Nespresso ™ Vertuo DeLonghi kapslar. Istället för 12 olika kapslar 1 av varje sort är det bättre att testa 10 stycken av varje och 4 s.k "kafferör" vilket mest troligt är kartonger. När de är avklarade har man en klar bild av vilken och/eller vilka som kan komma att bli favoriter. Så gjordes med Bosch Tassimo kapslarna men där saboterade tillverkare så att man blev utan personliga favoriter och istället ville de sannolikt "bredda" försäljning vilket  ersatte säkra favoriter med oftast avfall smakmässigt! Bosch Tassimo fick träffa återvinningscentral istället när maskinen till råga på allt trilskades oavsett hur många gånger man än körde avkalkning och rengöringsprogram! Så kan det gå när det inte är som det ska! Får köx hur bra eller likvärdig nya kapselmaskinen blir. Bosch Tassimo tingade 400 eller 500 kronor. Nespresso Vertuo DeLonghi kostade nästan 900 kronor. Lyx man kan unna sig när mycket och det mesta gick åt flanders 3 sommarmånader i år.

3 kommentarer:

  1. Leta själv på internet är enda rekommendationen! Så fick man göra själv för att finna någonstans där kaffe och Espresso kapslar finns. Ifall hjärtat mår bra eller inte på kaffet och Espresson från kapslarna återstår väl att köx men det borde inte ge upphov till hälsomässiga konsekvenser tycker man. Ja, regnvatten rekommenderades till Cyklamen blomman och den blommar ännu så det kanske stämmer Filodendron står på balkongens bord än så länge när det inte börjat närma sig noll eller minusgrader. För övrigt blir helgen lagom att rehabilitera och ladda de uttjänta batterierna. Apropå batterier så ser LG K8 ut att fungera som tidigare när den var nyare. Bilen kan få stå stilla i helgen när man tvingades köra den i måndags pga försovning orsakat av politiska valets vaka även om det bara blev titta till cirka 23:30 men med störande grannar och sömnproblem så blev det inte många timmars vila.

    SvaraRadera
  2. När väder och vind blir sådana kan utevistelse utbytas mot städning av bostaden och andra aktiviteter ifall man är utsövd annars kan man få rekreation när lögardagen och sömndagen infaller.

    SvaraRadera
  3. Det gjordes tidigare idag och nu funderar man på att besöka affärer kanske restaurang för inköp av livsmedel och något mål mat. Man får köx vad det blir. Naturligtvis kan det bli en eller två koppar Nespresso Vertuo DeLonghi kaffe om allt vill sig väl... Nu när det finns tillgängligt.

    SvaraRadera