tisdag 6 september 2022

Slit och Kom Loss!

Blev bra jobbat och väl gjort ikväll så då blev det en pizza 🍕 modell supergod.
Som 70 talist och nostalgisk som faan har man den gamla dängan från slutet av 60 talet (1967) i huvudet "häng med på party slit dig och kom loss". Såg en dekal eller streamer som de rektangulära dekalerna hette i slutet av 70 talet med texten kom loss med Massey Ferguson 850 eller om det var Dutch 850. Minnet är vagt 44 år senare!
Smaskens sa även en rollfigur i barnprogrammet Fablernas Värld från 60 talet och vem minns inte den!?
Falafel Pizza 🍕 värd pengarna när man mår prima på den till middag! Lunchen var hemlagat växtbaserade bullar och potatis kroketter 🥔 mums 😋. Can a biz.

2 kommentarer:

  1. Jo, Ulf Neidemars hit kommer man allt ihåg från 70 talet och den håller än idag när det mesta är repetitioner, samplingar och allt möjligt annat avfall!

    SvaraRadera
  2. Apropå Cannadips, den ena har ju klart och citron smak mycket god sådan. Den kallad Full American Flavor känns något liknande ingefära eller kardemumma och känns för stark för att man ska kunna ha den mellan gommen och tungan! Personligen känns Tangy Citrus som bäst fungerande och givande! Voon winter garden är ett skapligt alternativ. Prismässigt blir Cannadips Tangy Citrus den vinnande smaken.

    SvaraRadera