fredag 9 september 2022

Äntligen Helg!

Miljöpattiet, cryptogormpattiet, modelatena, såsialdemonerna, laboralerna, vränstern... pajasarnas gemensamma valfläsk plakat.
När indoktrinering leder till katastrofala konsekvenser där ingen retorik stödjer massiva sinnet.
Alkohol för de som njuter av biverkningarna och de som inte berörs av dem har helgjutna träklot istället för den mjuka vi andra har.
Idag fredag föll det på ytterligare någon tidning under 100 lappen 💯 vilket man fann och sannolikt blir det erbjudandet när det blir betydligt lägre nummer kostnad än lösnummer. Har grovt ytläst 
Den ser onekligen intressant ut fastän man inte är den åldern har man hört om mycket av innehållet men tolkningar är fullt skilda åt där sanningar är lika  mångfacetterade som sidorna i många magasin i handeln.
Några nummer och någon bok verkar tillräckligt lockande. Man blir ju inte desinformerad utan upplyst med kännedom om rätt mycket man bara hört verbalt eller medialt. Can a biz.
Alltid lite lyx att kunna unna sig efter veckans tunga förslitningar i jobbet och man behöver det lilla speciella för exklusivt liv i bästa samförstånd med hjärtat.
Najgeurboullar som skauningar sa förr i tiden men nog för ikväll.
Kvettåt ä ju ätt moste! 💪👃👄👅

2 kommentarer:

  1. Kvittot är bästa beviset för att man köpt och handlat! Inte stulit eller hälat eller köpt billigare eller... nåt.

    SvaraRadera
  2. Var ju trist att dintidning inte hade talongens erbjudande kanske är ett sätt att förlora prenumeranter medvetet?

    SvaraRadera