lördag 3 september 2022

Fredag Eftermiddag

När man är slutkörd i ryggen är det skönt att veta att det är fredag eftermiddag och nöjd med veckans bestyr och uppgifter.
Tog turen med bilen i ren test samt pga sämre valda bussar som oftast är fullsatt och man fick fram hur motorns kondition var - ILLA! Blev i alla fall tur till godis huset och köpa tobak för kommande behov samt 2 stycken Bon Aqua som kan återanvändas till valfri dryck eller rent vatten. Alternativ är gränslös.
Hade först avsikt att handla livsmedel men bättre-pris-på-det-mesta butiken hade fulla parkeringsplatser så det fick bli den man sällan besöker pga ockerpriser men lite blev det ändå handlat som toapapper stor bal på hela 18 rle! och naturligtvis lite bröd 🍞 och dryck. Can a biz.

Slutpumpad i kroppen blir det inte så mycket man orkar åstadkomma, tappar inspiration till speciellt mycket mer än handla det allra nödvändigaste.

6 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Kan hända att det blir en tur till med bilen när den i princip stått stilla under senaste 3 månaderna pga bränsle läckaget förgasaren orsaken var nålen ovanför eller under flottören. Nåja, finns 1 och annat man gärna sett att få tag på när alla är fientliga avskum och katt träck 🐱🐈!!! Må det gå för dem som man vill...ja, hela 2022 har varit ett enda stort helvetes motstånd med början redan i slutet av januari och fortsatt fram till dags datum! 4 träliga slaverimånader kvar sedan kan man ha förhoppning att 2023 vänder åtminstone till förmildrande

    SvaraRadera
  3. FÖRBANNADE HELVETES SATANS BLOGGER JÄVLA SKIT!!!!!😡😡😡😡 GÖR VAD NI SKA OCH RÄTTA TILL ERA JÄVLA FEL!!! NI SATTE IN DUBLETTER ERA KALVPISS!!!😡😡😡

    SvaraRadera
  4. Kaugen staour joudå sao äer däejye!

    SvaraRadera
  5. Föga förvånande hur fatalt katastrofala nötterna hos Blogger är tyvärr bara att acceptera att ett skepp på havets avgrund förblir övergivet!

    SvaraRadera
  6. Bara fördelar med tobak och toapapper hamstring det märktes både år 2020 och förra året! Som det tryckta på toapapper balens plastemballage SMART sedan får man hoppas tillräckligt många blir utan så hamnar de i ytterligare kris

    SvaraRadera