söndag 4 september 2022

Mat för Människor i Rörelse och Vila!

Naturligtvis är det knappast hälsosamt med mat i form av pizza 🍕 som ursäkt nöjer man sig med att det inte är var dag det förtärs! Än mindre varje vecka. Det händer att man köper 1-3 per månad, somliga månader blir det ingen alls utan endast reguljära livsmedel växtbaserade och grönsaker till det. Så burgare meny, pizza och liknande rätter blir mer sällsynta.
Idag blev det veganpizza. Igår en annan veganpizza. Alltid intressant att prova hos olika restauranger. Dryck i det fall man beställer är nog den mest onyttiga! Må vara hänt när det ändå är tillräckligt sällan. Jämfört med på 90 talet när man beställde dubbeldegs pizzor och 2 liters Coca Cola.
På affären blev det ovanligt eller ej en påse naturgodis. Affären hade slut på de ordinarie papperspåsarna så det blev en frukt & grönt påse... det är ju i princip samma sak. I naturen växer ju frukt och grönt 😁. Can a biz.
Glutenfritt är i särklass det bästa! Älskar dessa utsökta fikabröd och delikatesser trots att det är hyper sött och inte helt hälsosamt gör de mindre skada än de traditionella. Så kostar förpackningar desto mer men... det är de värd!

Minns på 90 talet på ett kafe kostade 2 bitar och 1 kopp te 53 kronor!!! 12 för teet och bitarna dammsugare 21 kronor och chokladboll 20 kronor! Hutlöst? Visst, dessutom början av 90 talet.

2 kommentarer:

  1. Gott för gommen och lommen som de brukar säga någonstans i landet flummigt flagrant eller vad det nu var

    SvaraRadera