tisdag 13 september 2022

Näe, Det Var Inget Vidare Heller (Helen Keller?)

Alla mer eller mindre har haft och har det medvetet som omedvetet. Finns nog sanning bakom påståendet att viruset funnits sedan 2015 men ingen har känt till det!
Det hade varit intressant men kalvpiss till media som skrev vägrar lämna ut det!
Sproud kylt kaffe vegan (b)latte fan tro'tt dyr kanske därför köptes 2 stycken som test och inte var det något speciellt med den inte.
Bild för förstoring när man ser så dåligt utan glasögon 👓 och det betalar inte arbetsgivare för, att man offrar sina glasögon i arbetet. De kostade för mycket för att användas på arbetsplatsen. Behöver man finns skyddsglasögon men annars klarar man sig utan!
Fairtrade är Hyckleri liksom mycket rättvisemärkt vad man kunnat läsa. Har dock inga källor eller länkar att lägga ut hur som helst av orsak och anledning.
Engelsk kylt kaffe modell vegan (b)latte som inte var det minsta märkvärdigt!
Så är det och vad kan vi maktlösa åtgärda när Pajasarna inte vill utan bara roffa åt sig av kapitalet utan minsta motprestation bortsett från toksvammel, floskler, lögner, löften och övrigt verbalt avfall!
Kartläggning av hela befolkningen ett genomtänkt drag från myndigheter varför valtramset skulle vara det minsta viktigt och alla partier spelade befolkningen spratt för att visa hur man grundlurar ett lands hela befolkning!
Hade boken varit verklig och dess innehåll relevant utan vinklar, floskler, lögner, Hyckleri och övrigt motsägande hade man gärna läst den, knappast nu.
Sicken tur att man köpte 1 bal för några veckor sedan vilket man även gjorde omedveten om kommande pandemi 2020 men vilken folkstorm det var i Usa inför attacken av det "nya" viruset och all falsk ryktesspridning!
Nåja, det körs käppar och bråte i cykelhjulen för fotfolket och alla mindre bemedlade som övriga tvingas parera istället för bombardera vilket hade varit mest relevant åtgärd. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Har inga som helst förhoppningar att ens något av beställningarna kommer någonsin! Så mycket krångel, bluff företag och komplikationer man varit med om som resulterat i bojkott av åtskilliga e-handelsföretag som förskökt och försöker bluffa vidare genom namnbyte, adressbyte, andra åtgärder och allt annat. Ett av företagen har man beställt ifrån tidigare men det var för åtskilliga år sedan och mycket vatten har runnit mellan broarna sedan dess.

    SvaraRadera
  2. Klart illa att ha erfarenheter av bluff företag och imbecilla med egna idéer om hur man enkelt lurar verkliga och seriösa kunder. Som ordspråk förkunnar Det skjuts för lite! Hoppas på bättre lycka men förstagångs beställning brukar vara nyckeln och lösningen till eventuella smidigare framtida beställningar. Många har häpnadsväckande erbjudanden främst för att få tag på e-post adresser att skicka fler erbjudanden och det är just de erbjudanden det egentligen gäller!

    SvaraRadera