söndag 18 september 2022

Sö(m)ndag 18 Spetember Eftermiddag

Glider någon in på sidan lär de antingen få en funderare eller så gör de som neurologiska barnen struntar i hur något är, hur något stavats och rent generellt rushar förbi alltsammans.
reprisbild men ändå liknande.

Jo, i eftermiddag alldeles ånyest stektes luncher och middagar för kommande vecka när man av naturliga skäl sällan har någon direkt energi att genomföra processer veckokvällar så då uppoffras söndag eftermiddagar till det viktiga göromålen.
ännu en reprisbild på liknande tidigare.

Dessa burgare är delikata och spisas med bröd och kanske potatiskroketter 🥔 så tillvida det inte blir lättare middag på jobbet.
Sedan man upptäckte hur olika bilder blir med mobilens kamera tvingas man oftast ta 3-7 bilder för att få fram mest rättvist gällande ljus, färg, kontrast och skärpa.
Så hade man även blandat dryck och bryggt kaffe dels att dricka till frukost men även att ta med sig till jobbet, naturligtvis eget! Inga bjudningar av det bästa! Lika lite som fikabröd och annat. Var och en får ta med sig egen förtäring. Visst finns kaffeautomater och tevatten men det brunfärgade vattnet får snåljåparna skvalpa i sig själva liksom tevatten med gratis tepåsar. Can a biz tro.

Dricker helst inte den kommunens vatten med tanke på föroreningarna i det vattnet.
Har helt missat lägga in bogserlina man köpte för cirka 2 helger sedan. I den prisklassen gör det omöjligt att inbilla sig brottstyrka 1800kg. Möjligen när den var helt ny men knappast idag! Möjligen 1000 kg vid lugnt och försiktigt förfarande. Det återstår att köx.
Billiga plastdunkar mest troligt att förvara vatten, sköljmedel och liknande dock aldrig starkare typ glykol, T-röd, kemetyl och liknande i såna fall lär de "smälta" så vatten kan nog bli aktuellt, billiga pga vita istället för transparenta mest troligt.

3 kommentarer:

  1. Växtbaserade livsmedel halvfabrikat är det som gäller och det blir oftast det när man beställer färdiga rätter typ Vegoburgare, veganpizza, falafeltalrik, falafelpizza. Det blir bäst så när man vill bäst må. Robotar må välja traditionella rätter och husmanskost å den gamla tidens chark, mejeri och allt det andra. Den sämsta onyttigheten man förtär är läskedryck dock ALDRIG energi dryck eller alkoholhaltiga drycker! Sedan får man väl köx om man lever längre än utstakad längd eller inte. Nåja, mycket kan vara relativt och annat relevant grannar stampar i golvet likt en elefant 🐘.

    SvaraRadera
  2. Tur man inte är främmande för allt mellan det värsta och än värre! Jo livsmedel av bästa sort för fortsatt överlevnad är högst nödvändigt och i synnerhet när man har en diagnos med hög dödlig utgång, då är det bästa att slopa alla former av falska doser för kapitalismens skull och bara vara den man är med högre intresse för livet än de som låter sig styras av vad som helst. Bra med hel bogserlina än en lagad samt dunkarna kan ju funka som blandningsbaser sedan tömmas.

    SvaraRadera
  3. Ytterst förvånande och anmärkningsvärt som Sölvesbåårjj bon tillika pattiledajen skulle ha och har uttryckt det dock i helt annat sammanhang. När man kom hem upptäckte man att frukost Skadeciner uppenbart glömts bort och över hela dagen har man nästan nanomalt känt av det hela på något sätt! Undantagsfall är nog ingen större fara så länge man sköter det hela övrig tid men ibland när man tänker på annat är det lätt hänt att missa hjärtats beskärda del. Nåja, så länge det inte upprepas frekvent blir det nog inte så stor skada skedd. Skulle verkligen vilja få tag på något som ersätter dem alla likt man fann det verksamma ämnet i något helt utan biverkningar.

    SvaraRadera