torsdag 22 september 2022

En Med En Utan (Undantagsfall)

Vaknade åt flanders för tidigt vilket resulterade i att allt (åtminstone mycket) gick enligt planerat dock inte bussturen in men den avlöpte relativt smärtfritt och man var inne tillräckligt i tid för att kolla utbudet som sedvanligt var hutlöst dyra tidningar men fann den nedan med gratis CD och den ryckte man ju kvickt!
Framsidan bild: Doogee S59pro red:K8
Baksida bild: LG K8 red: LG K8

Snåljåparna nedan tycks ha slutat med fri CD, trist men kanske mer läsvärt trots allt och sedan får man köx men en sak är säker oavsett hur man vill vinkla det.
Framsidan bild: Doogee S59pro r: K8
baksida: LG K8 redigerat: LG K8

När det var pressat pris 39 kronor och uppåt till max 59 kronor köpte man ibland 3-4 magazine under samma månad! Det var nog för 8-10 år sedan och naturligtvis förstår man att tider förändras liksom penningvärdet och att det för närvarande pågår inflation även i tidningsbranschen samt att allt påverkas av politiska svängningar, bankräntor, växlar, ökade kostnader och inte minst elektricitet, lokalkostnader, utrustningar och mycket mer men...
Bild: Doogee S59pro red: LG K8

De, magazinens förlag tjänar egentligen mer än multum gånger tillräckligt på reklam och annonser som ger intäkter men det är klart mycket vill ha mer och i förlängningen ockrare och "klippare" fler så det blir som det blir och innehållet tunnare när mycket är berättat som förtäljt redan trots att volymer som skulle ha blivit publicerat aldrig en finner något intresserat förlag eller liknande och dom kanske kan skapa egna webbplatser eller hemsidor att släppa sitt heta stoff på. Can a biz tro.
Som sagt blir inte många lösnummer när de tingar över 100 kronor, fanns något 2 till priset av 1 men det blev ointressant när det var populär rock 90 talet. Då känns dessa 2 väsentligt mer intressant.

4 kommentarer:

  1. Avkopplande bra och NY musik! är alltid gynnsamt sedan man gjorde uppehåll från alltsammans för några år sedan. Inte för att man på något sätt har återupptagit konsumtion av musik magasin igen men lite smått och blygt men det hänger på att innehållet oftast är tunt och för mycket reklam som annonser och där medföljande CD är utesluten väljs dessa magazine bort per automatik, så enkelt kan magazine tappa 100.000 tals tidigare trogna följeslagare, läsande och prenumeranter! Resten får de som vill räkna ut själva.

    SvaraRadera
  2. Kan bli intressant läsning i helgen eller kommande helger beroende på lust och tid när man har andra tidskrifter att "mala" igenom vilket är utmärkt när jobbet genererar kapitalet men stimulerar inte intellektet alls! Så har det varit under minst 12 år eller betydligt längre tid. Då tvingas man köpa sådant som kanske stimulerar intellektet en aning.

    SvaraRadera
  3. Klart att baksidan ska vara med annars är bilder bara stöld och plagiat av andras. Kåppyrajt? Kyss räva! Man äger blaskan när man köfft na så änkält jär hä!

    SvaraRadera
  4. Visst är det så, ingen kan påstå annat när man tjöfft blaskan. Kan bli intressant att läsa om ditt å datt å inte tjatt eller fnatt utan sånt som kan tillföra något annat än det traditionella tramset, floskler, lögner, ursäkter och liknande. Näpp dacks å spisa husman å korpuler nalta kanske? Håmänn si pöjka...

    SvaraRadera