lördag 17 september 2022

Ränderna Går Aldrig Ur!

Ibland funderar man vad som håller på att hända. När livsmedel sinar i butikernas hyllor och ersätts med personligen helt oönskade produkter. Går det dåligt för de självupptagna butikerna?
En sorts brukar finnas hos kapitalicoop men pga prishöjningar känns det lägst relevant att handla där.
Andra sorten har tidigare funnits i andra butiken men numera ser träck ut att ha tagit över i hyllorna. Fann ej något!
Glass är gott! Det råder absolut inga tvivel om. Dock är det inte allt silver som skiner liksom gräset grönare och saftigare på andra sidan hagen!
En sort man uppskattar på frukostbordet likt rätt sorts kaffe med utmärkt tillsats 
Såsom produkten ovan som på något märkligt sätt fungerar utmärkt till de Skadeciner man tvingas ta för hjärtat och mot svikten.
Växtbaserade livsmedel man uppskattar när de gör sig bäst och man får minsta obehagliga efterdyningarna av.
Det har gått framåt på utvecklingen av hälsosamma livsmedel och det är alltid uppskattat!
Det enda som kan vara mindre angenämt är priserna och tillgänglighet i butiker som hellre satsar på charkuteriprodukter när dessa tyvärr ger stort kapital rakt in i budget.
Tack och lov i takt med att det personliga kapitalet sinar har man sedan tidigare inhandlat frysvaror halvfabrikat så att man slipper bli utan.
Somliga produkter man haft tidigare men tröttnat en aningens på och bara för att det står en Hamburgerkedjas namn på förpackningen är den betydligt dyrare än andra. Förändringarnas tid tycks aldrig bli kommen och detta pga kapitalismens eviga makt! Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Butikers svek förblir permanenta när verkligheten knackar på likt åsknedslag i gamla hus 🏡 som har lett för att fatta eld och brinna ner till grunden. Tyvärr är det den verklighet man tvingas bemöta till och från i vardagen. Hade verkligheten varit en annan och positiv hade inflation som ockerflation varit mindre kännbar.

    SvaraRadera
  2. Ytterst beklagligt när butiker vänder kappan efter vinden och tar bort det viktiga i utbyte mot vad som genererar kapitalet!

    SvaraRadera