måndag 12 september 2022

Ointressant Helt Intressant!

Kanske inte så märkligt när han varit kassör eller om det var sekreterare i Moderaternas ungdomsförbund. Känns främst irrelevant med skolvalet när mycket kan ha manipulerats. Vem bryr sig om skaune!? Det är väl klart vem vill inte vara en av dem "som säger du till vår knug"
Fiffel i vallokalerna, snarare i hyresfastigheter. Såg att någon kastat valsedlar för Skoldemokraterna i en papperskorg men inte fick man några från just det partiet! Endast från demokratins fienden tack och lov inte från pedofilpartiet! Stram kurs hade varit något 😁.
Kan ju vara intressant att alltfler inser skillnader då och nu. Sedan får ju alla rösta fram vilka de vill men tyvärr finns den dolda diktaturen ibland befolkningen som utgör hot mot den sanna demokratin och skadar gärna de som valt helt rätt till skillnad från fysiskt våldsbenägna åsiktslösa. De ska hålla tyst och helst gå under personligen!
Intressant objekt för de som tror på jippot. Digital dynga som hjälpmedel när förmaksflimmer och hjärtsvikt inte bör ha minsta kontakt med sånt digitalt avfall alls! Skulle personligen aldrig tillåta att utsättas av dessa framkallare av sämre hälsotillstånd!
Märkligt namn sannolikt samlingsnamn för mängder av symtom och tillstånd.
Då finns det livsmedel man hellre förtär som bevisligen gynnar desto fler utan konstgjorda skador som framkallar nya sjukdomar, diagnoser och ohälsotillstånd och slutligen utgångspunkten de flesta vill undvika.
Gör gott för människor med och utan glutenintolerans genom att producera utmärkta livsmedel vilka man själv konsumerar. Can a biz tro.

4 kommentarer:

  1. Sparat det bästa till sist utmärkt! Det andra pajasarnas krav på onödig uppmärksamhet dröjer tydligen till onsdag men egentligen vad gör något för skillnad? Rätt som det är har vi förändringar till det motsattas tid och vad som utlovats sviks i sedvanligt ordning och dem det naiva folket trodde på vänder sonika kappan efter vinden.

    SvaraRadera
  2. Hade Gustaf Ekström levt hade han mest troligt avsatt Jimmie och resten hade blivit annat än de är idag. De enda som blivit kvar var de som följde partiets grundläggande inriktning! Likaså med samtliga andra partier.

    SvaraRadera
  3. Så är det men det är nog främst pensionärer som hoppas på "gud" kommer att straffa politiker de själva inte uppskattar gissar man.

    SvaraRadera
  4. Sedan finns volymer av smitare som inte röstade och de är ju definitivt värda kattskit! Tillhör man den kategorin ska man knipa glappet och försvinna i gasform.

    SvaraRadera