onsdag 14 september 2022

Det Var Det Då (Nespresso)

Avvaktade, väntade och slutligen fick man sms om att paketet fanns att hämta hos utlämningsstället. Aldrig någon brådska har man numera av erfarenhet av annat.
Bild: Moto e6 play red: LG K8

Vackert emballage med schysst innehåll vilket man lika gärna hade förväntat sig varit fel modell på kapslarna men man behöll modet när livet för övrigt till och från varit fyllt av besvikelser och turbulens om vartannat.
Bild: Moto e6 play  red: LG K8

3 kafferör svart emballage och 1 vit som bäst beskriver innehållet med präglad text och sorterna med bra text!
Bild: Doogee S59pro red: LG K8

Ifall det skulle komma att göra någon som helst skillnad vilket man i vilket fall som helst inte bryr sig om.
Bild: Doogee S59pro red: LG K8

Testade fjärde sorten kokosnöt och mycket riktigt hade den smaken av kokosnöt men förvånande stor mängd kaffe och en härlig bädd av skum. Can a biz tro.

Blir att prova de andra 3 sorterna framåt helgen så ser man vad man faller för.

3 kommentarer:

  1. Det hade man inte förväntat sig som ny beställare att paketet skulle dyka upp så pass fort ändå! Nu är det åtskilliga år sedan man beställde 1 display glas till hTc One SV från det företaget, tog endast några dagar max någon vecka så hade man det. Mycket vatten har väl runnit mellan broarna sedan dess och har man inte nåtts av någon försändelse inom 14 dagar så har det företaget blåst en på närmare 400 kronor men hoppet är trots allt det sista som lämnar en.

    SvaraRadera
  2. Så trevligt, smakrikt och utsökt tur att det finns människor med god smak för det delikata!😋

    SvaraRadera
  3. Ja, alla har det ju inte lätt att leverera om än mindre försändelser men Solna ligger likt många hålor vid universums ände 🙄

    SvaraRadera