lördag 17 september 2022

Lördag Eftermiddag 17 Spetember

Rullade ut bilen på en tur genom öppna landskap och asfalterade vägar när det var 4 dagar sedan sist och man bör nog starta ekipaget minst 1 gång/månad.
Vegoburgare Bild: Doogee S59pro red: LG K8! 

Väl tillbaka i samhället blev det en av affärerna i jakten på pålägg till brödet för kommande vecka. Inte ens remsan nedanför hyllan fanns kvar! Åkte till andra affären och lika tomt på sorten även där!
Vegoburgare Bild: Doogee S59pro red: LG K8!

Ena affären har kostat på med nya kyldiskar och frysdiskar men  uppenbarligen prioriterat bort det bästa!
Ena affären summa Vegoburgare summa och andra affären summa. Bägge affärer tycks samarbeta i att minska utbudet av varor man helst handlar mot drakarna chark, mejeri och tomma hyllor. Vad är annars orsaken? Knappast omedvetet tomma hyllor utan medveten gallring och noll beställningar så blir affärerna av med ungdomar, barn och barnfamiljer som kräver laktos och glutenfritt samt vegetariska som veganska livsmedel. Can a biz tro.

Kan hända att det finns sanningshalt i rykten om att livsmedel generellt är på väg att sina? Det återstår att köx.

Tog reda på vad neuroticism innebar när somliga i en blaska inte kunde skriva det!
År 2019 var alltså det. Gissningsvis har det tillkommit mer i Bull 5 eller vad de nu vill kalla det.
Hända i världen? I familjen? På jobbet? Generellt över hela alltet? Slarvigt likt alltid när psykofarmaka (ADHD mfl diagnoser) ska sammanfatta som precisera i sina kaos a la andra världskrigets efterdyningar!
Negativt 1: engelska! Negativt 2: 100 frågeställningar! Negativt 3: har du inte råd är det meningslöst de tar avgift för att ni ska få svar (vilket kan vara vilda fantasier och drömmar ur deras perspektiv tillika inflikade kopieringar från mängder av uppslagsverk). Kostnadsfritt skall det alltid vara!

De som framkommit med alltet är de som primärt är "drabbade", vilket var och en bör komma ihåg.

4 kommentarer:

  1. Är så fallet är det på väg utför det sistnämnda! Hoppas inte för då lär det bli schtan och livsmedel som mycket annat. Kanske ett samarbete ortens butiker och schtans butiker emellan? Man vet aldrig vilka karteller som bildats som motreaktion beroende på resultatet av förra söndagens egentliga spektakel och betydelselösa trams som aldrig borde ha fått ägt rum!

    SvaraRadera
  2. Ibland kan det vara så enkelt att producenterna upphört, gått i konkurs eller efterfrågan på produkterna under längre perioder varit för olönsamma att produkter tvingats upphöra. Knappast troligt att det alltid är så illa att butikerna upphört att ta hem produkter, i såna fall är det katastrofalt bedrövligt!

    SvaraRadera
  3. Visserligen har man läst åtskilliga av den tidskriftens nummer, prenumererade t.o.m. på den under några år, gjorde uppehåll och har till och från köpt lösnummer. Just detta år tycks inte bara de personliga situationerna visa sig vara total katastrofer även på åtskilliga andra håll och ställen kantrar fartyg ner i samma hav utan att själva märka det. Orsakerna är många men en är konsekvenser av år 2020, en annan konsekvenser av restriktionerna 2021 och ytterligare en annan är borttagningen av restriktionerna med baktanken på "Valet". Tänk några gånger tills det mesta faller på plats.

    SvaraRadera
  4. Tala om vilseledande marknadsföring! Dels plagierat från engelskspråkig sida sedan ta betalt för schiten sicken/sicka eländiga "klippare". Ja, aldrig skulle man ge 5 sekunder av ens dyrbara tid till sånt trams!

    SvaraRadera