lördag 3 september 2022

Lördag 3 September 2022

Drog en repa till schtan med förhoppning om att finna något dit man aldrig tidigare varit som nyöppnade i år.
Förutom bildens varor blev det även 2 stycken vita 5 liters dunkar för framtida bruk av något lämpligt ämne som inte fräter hål i plasten samt 1 flexibel bogserlina upp till 1800 kg när den befintliga släppte i ena öglan, köpte någon gång på 90 talet hos bensinmack så det var nog på tiden.
1 liter 2-taktsolja köptes och hälldes ner i bränsletanken till bilen. verkar ha gjort nytta redan när tidigare huckrandet under körning i det närmaste försvunnit och motorn går nästan jämn på tomgång så förhoppningsvis blir man kvitt kondens som samlats under föregående vinter denna vår och försommar. Hoppas kan man ju alltid.
Någon var i behov av luftkompressor och det har de dit man var och handlade det föregående. Själv behöver man knappast någon när man har en liknande samt 2 stycken hjälpstart med dessa inkluderade. Schysst pris för de fattiga som behöver den. Can a biz.
Känns att diagnosen man har tar ut sin rätt mer än något. Man tappar lusten, inspirationen och motivationen att handla fortare nu än när ekonomin inte tillät. Kanske för att man dels har det mesta nödvändiga men också för att kapitalet ska räcka och täcka egenkostnader och livsmedel som idag är riktigt blodigt dyrt men tack och lov! har man bara sig själv och ingen familj att försörja!. 

2 kommentarer:

  1. De/den som känner igen prislappen vet var man varit och handlat. Intrycket av butiken eller lagret är förvirrande stort men ändå lite att handla när allt kommer omkring! Just nu är det traditionella försäljningshysterin halloween och oj! vad mycket skräp de tror barnfamiljer kommer att handla, när elräkningar, livsmedel och annat väsentligt står på agendan som prio 1! Nåja, trivsamt och ledigt likt fantastiska men upphörda MM kommer den aldrig någonsin i närheten av! Där allt var lättåtkomligt, lätt att hitta och absolut som definitivt mest prisvärda butik sedan ÖoB låmnade västerslätt. Apropå ÖoB så har DS liknande cirkel som ÖoB. En notering mitt i alltet. Det är mycket 30 kronors varor på DS just nu.

    SvaraRadera
  2. De som aldrig varit dit vet inte heller att det rör sig om Dollarstore. Nä, allt är inte guld som glimmar och hissen går inte alltid ända upp alla gånger men vad spelar det för roll när bilen blir luftad och förhoppningsvis får mycket en lämplig lösning dock aldrig allt som många tyvärr förgäves förväntar sig!

    SvaraRadera