torsdag 15 september 2022

Fantastiskt (Android bratterierna)

I afton vid hemkomst fanns denna vadderade påse i brevinkastet. Jo, Solna är bortom universums ände men påsen hittade till adressen vilket man aldrig hade vågat hoppas på.
Väl omslutna av skyddspåsar var batterierna. Ersatte ett av batterierna och laddninge visade sig vara nere på noll när man försökte trycka igång androiden.
Stämpeln HE22 kan betyda att batterierna är helt nya, vilket alltid är vad man eftersträvar.
Utanför skyddspåsarna ser batterierna identiska med ursprunget där skillnaden är stämpeln som finns på de nya och noll stämpel på gamla uttjänta batterierna.
Gamla placerades i LG K9 vilket tog lång tid innan den startade (utan SIM kort) därmed sparas 1 av batterierna för framtida bruk, långsamt ökar procenten laddning för det nya batteriet i K8 vilket antagligen betyder förstagångs laddning.

Då kan man känna sig tillfreds med beställningen. Can a biz tro. 

3 kommentarer:

  1. Dryga långtida leveranser och ibland lata bekväma åkare utgör komplex för smidighet! Somliga företag tar dumdristigt avstånd från leverantörers sölighet trots att det oftast är företagens skyldighet att bevaka leveranssäkerhet! Dessa arroganta företag är inte intresserade av nöjda kunder utan strävar efter kapitalet! Det är bara att konstatera faktum och försöka beställa så lite som möjligt i synnerhet efter år 2020!

    SvaraRadera
  2. Rik på erfarenheter vet man numera och sedan åtskilliga år tillbaka att kunna känna viss form av trygghet hos både företag som leverantörer. Ibland har man glatt förvånats medan andra gånger har man sett med det sedvanliga cyniska vinkel man alltid haft sedan barndomsåren!

    SvaraRadera
  3. Utvecklingen har verkligen skjutit i skyn! Värre var det förr i tiden när beställningar kunde vara så bindande att de som inte läste finstilta texten som ibland var nästintill oläslig pga mikro minimal kunde råka rejält illa ut och sällsynta fall har kund blivit fälld i rättssalen! Då fanns volymer av utnyttjare som lätt fann nyttiga idioter att betala skyhöga priser vilket gjorde dem till offer.

    SvaraRadera