lördag 10 september 2022

Avion Choping Lördag 10 Spetember 2022

Nästan 4 månader kvar av katastrofåret 2022! Men man måste ändå ut och rulla med bilen trots allt, alltid bra att lwåta sig uppdateras. Batterilager Mariedal aldrig batteriexperten!
AA modell 2 förpackningar AAA modell 1 förpackning till förmånligt pris! Slipper man åka till Netonnet i onödan.
Avion 'C' hoping jo man kan göra en del "klipp" därav utrycket Choping! Affärer man aldrig reflekterat över eller tidigare sett. Kände varken stress eller jäkt utan tog det kanna bisz ledig helg och all tid att strosa runt det är då man upptäcker vad man aldrig tidigare skulle ha sett i stress iver!
Fotade främst för att skicka till sinnes frånvaro (som det verkar...) Nåja, imbecilla och mindre bemedlades aviga nonchalans skiter man högaktningsfullt i!
Som sagt mången affärer man aldrig hört talas om eller upptäckt någonsin tidigare.
Såg varken myskoxar, myrslokar, mårdar, varaner eller liknande vilket hade varit lyckosamt så hade vissa uppgifter underlättat betydligt.
Gissar att de flesta besökare såg Ikea som elementär målpunkt. Moto e6 play kamera är ibland rent avfall när det kommer till skärpa men vem i helvete bryr sig när man alltid varit, är och förblir ensam om allt som utförs och resultat!
Patches & Pins var intressant men pga de sämre glasögonen 👓 trodde man det var felstavat Penumera men det stod ju Penumbra ju! Jo, så gräsligt usel har synen blivit de senaste 3 åren!
Där köpte man självhäftande tygmärken och självhäftande korthållare i gummi material för Android med texten på bilden!
Mörkt Som Framtiden och Stick Från Stan är självhäftande tygmärken antagligen avsedda att kunna flyttas från valfri yta till nästa valfria yta...

Fann faktiskt 3 T-shirts i färger man inte hade sedan tidigare! Valde omsorgsfullt färger och noggrannhet med storleken!
Nix de är inte riktigt de färger kameran så uselt återger utan djup blå, mörk vinröd och mörk grön blev färgerna denna gång.

När man kände sig färdig för dagen och inte hade någon energi eller motivation kvar tog man trappan ner och upptäckte när man kom ut att det blev baksidan mot busshållplatserna så det blev en bra bits  promenad till framsidan. Väl där hade minnet sviktat rejält så man fick promenera extra mycket. Hade inget minne eller kännetecken var man parkerade bilen tålmodig som man blivit med åren och med hjälp av kapslar och flaskor med paradisets olja! Stegade man lugnt runt i letandet efter färdmedlet bilen och slutligen fann man den - Hurra! Aldrig mer detta infernaliska ormbo av trampbilar och annat avfall! 
Hos dem blev det av naturliga orsaker inget alls. Var ute efter kapslar till den fördömda Nespresso Delonghi Vertuo Next, nu blir det återvinning på skiten när de satans dräggen inte fattar att SÄLJA I BUTIK!!! IDIOTER!!!😡😡😡😡 Kassorna var långsammare än djupfryst kola eller sirap så de 2 påsar Starbucks kaffe man tänkte köpa blev återställda och som man kom tomhänt lämnade man svartmarknaden och åkte resolut hem istället.
Trist när man hade hoppats på stor möjlighet att få tag på något alls. Blev inget alls handlat där men de behöver ju inga kunder dessa kalvpiss. Can a biz.

Jo, bilen fick en rejäl tur att driva och det kanske var nyttigt för den blev någon tusendel bättre (kanske kondens ur bränsletanken börjar spotta ut?) Lite mindre huckrande men ännu huckrande på jämn gaspedal och det kanske dröjer ytterligare ett antal körningar innan det mesta spottats ut men då har det säkert hunnit bli vinter och då blir det ingen mer körning när det är för mycket jobb bakom för att förbereda den för i princip ingenting när man inte nyttjar den som bruksbil i tjänst eller helger i tjänst.
Källa: Instagram

Antagligen sant utan modifikation. När de kom var priserna på produkter inbjudande, köpte en del produkter men de senaste åren (2020 och framåt) känns det främmande att bevittna fantasipriser och sällsynta normalpriser på produkterna! Nu vet man att det är onödig resa att åka till den butiken än mindre ens värt att snegla mot den när man passerar varje dag till och från jobbet.

4 kommentarer:

  1. Alltid nyttigt när ett 46 årigt fordon som stått helt stilla i cirka 6 månader får möjlighet att rulla och ännu viktigare att dess drivlina får snurra så mycket som möjligt.

    SvaraRadera
  2. Även om mycket önskvärt inte fanns får man i dagens katastrofala läge känna sig belåten om än aldrig nöjd! Att det kan bli frågan om beställningar istället för butiksköp kan man se som att man kanske har unika ägodelar som kräver special och där blir enda möjligheten beställningar tyvärr. Inga fysiska butiker har råd att tillhandahålla sällan eller aldrig köpta produkter. Det är förluster för många när de förlorar kunder till nätbutiker och lager.

    SvaraRadera
  3. Såg hos Patches & Pins kostar Moomin muggar åtskilliga hundralappar och Moomin flaskorna avsevärt dyrare. Sicken turis att man aldrig varit samlare annars hade man sannolikt varit skuldsatt utan möjlighet till ekonomisk sanering och ändå hamnar de i Tv3 programmet och somliga tar sig sällan ur.

    SvaraRadera
  4. Ja, moomin serien har blivit gigantiskt förstorat kanske främst för att höja värdet på sånt som egentligen inte skulle ha fått så stor uppmärksamhet när verkligheten hälsar på...

    SvaraRadera