lördag 24 september 2022

Avion Choping Lördag 24 september 2022

När Technica portabel CD Mp3 spelare av okänd men misstänkt orsak la av förra helgen eller den förra blev tanken att köpa ny dito. Kollade upp var man kunde köpa någon och fann butiken nedan som hade något ex kvar så man åkte sonika dit och köpte den... och lite till.
Portabel CD Mp3 spelare med fler funktioner än Technica spelaren och en utomhus timer samt naturligtvis strömdosa med 2 USB uttag bra och finurligt så kan man använda kablar utan kontakter och istället ta med sig till jobbet som extra tillbehör.
Avion Shopping bjuder på en hel del sevärt bara genom att se butiksnamn och vackra designer på neon skyltarna, som denna vars innehåll inte föll en i smaken men namnet var lockande och kulörer vackra!
Läste något om butiken nedan och blev förvånad att de fanns kvar.
Många är affärer och butiker man aldrig besöker när man inte har intresse för allt och andra butiker lockar med "välkommen in vi har väntat på dig" sanningen är snarare "du är inte välkommen däremot kapitalet!" Något ingen butik ärligt skulle skriva än mindre uttrycka annat än pressade situationer.
Väl på hemmaplan blev det besök hos det nedan för beställning av lite snabbmat.
Den skylten hade man önskat hade funnits på 80 talet, när det bolmades helt fruktansvärt på restauranger och andra platser! Bättre sent än aldrig kanske.
Crispy Veggie meny förtärs ytterst sällan och det unnar man sig någon enstaka gång.
Sedan vet man ju att det knappast är hälsosamt eller det minsta nyttigt men så sällan förekommer så kan nog undantag tas med nypa salt när allt kommer omkring. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Å jisses va en kvarka käringa Börje å nanting sä hällpötäs gött å finn! Bra att tjacka nytt med trevliga innovationer dacks att hänga på lite nytt när det gamla fimpar sig det kallas rent allmänt uppdateringar och de får man aldrig för mycket av bortsett ifall man satt i system att snålheten bedrar visheten och tror att allt på gammalmodigt sätt går att reparera... nåja, må de tro de som vill så.

    SvaraRadera