söndag 4 september 2022

Handgrädde Hampafröolja Muskatellsalviaolja

När man upptäcker att man inte hunnit prova en av de nybeställda handkrämerna är det alltid intressant att veta vad som står på förpackningen. Tyvärr är ju texten oftast mikro så sällan är den läslig.
Bild: LGK8
Så då fick man veta att det är en olja som tillsammans med Hampafröolja utgör en bas för krämen som naturligtvis är för utvärtes bruk!
Bild: LGK8
De bilder som återfinns här är traditionellt sätt för den med synfel ett enklare sätt att tillgå än förstoringsglas som förr var det man använde. Hampafröolja med Muskatellsalvia 2 oljor för optimal hudvård med andra ord.
Bild: LGK8
Ingredienserna på Latin och engelska när produkten är internationellt distribuerad. Som med alla produkter finns BFD bäst före datum, i och för sig finns salvor och hudkrämer vars hållbarhet och funktioner vida överstiger dessa datum.
Bild: LGK8
Som avslutning en vacker fjärde sida på förpackningen. Can a biz.

3 kommentarer:

  1. Bra och ekonomisk pumpflaska som ger rätt mängd beroende på konsumtionsbehov. Doften genomsyras av Hampafröoljan vilket man är van vid (vid det här laget). Inga allergiska reaktioner eller obehag likt många av de fot och handkrämer man köper från bra e-handels affärer, butiker och lager.

    SvaraRadera
  2. Spelar ingen som helst roll om man är man eller kvinna, hudgrädden är unisex och används av dem som vill och gillar den!

    SvaraRadera
  3. Nurme som den heter har bra egenskaper och de har lyckats utmärkt med utvecklingen av en skön och njutbar handkräm, nästan finaste blandningen av 2 super oljor! Bara njuta till sista droppen! 🌈☀️🦀

    SvaraRadera