söndag 11 september 2022

Samma Dag men Eftermiddag

Det kan vara möjligt när man inte riktigt minns alla detaljer. Stationär hade man men internet? Näe, först 1,5 år senare. Idag har man ingen dator, laptop eller tablet endast 4 Android enheter.
Inte endast kan det avvecklar immunförsvaret det är avsikten med alla del-doser! Hur vet man då det? Upplyst.
Avfallet är fantaztizgt! Låt planetens samtliga innevånare rözda så har nyttiga mollusker vunnit en sandlådespade!
Visst gjordes det och röstkort behölls av rösträknare antagligen med avsikt att kartlägga enskilda människor...
Äh, beställde en laddning kapslar för den för övrigt helt fungerande Näsprästå maschinen. Blev inte blodigt alls som man sett tidigare men då rörde det sig om så kallade "paket" på 60-80 kapslar eller något. Finns ju även möglighet att beställa mindre kvantitet i all enkelhet 😁
Sedan återstår att känna vad det smakar, hur nära eller långt ifrån verkligheten provarna till skillnad från proffset är. Provkartongen som inkluderade kartongen med maschinen innehöll som bekant 12 kapslar och det räckte länge när man främst brygger i perkolatorer och Moka bryggare. Nåja, den de dom vi som lever får c. Can a biz tro.

5 kommentarer:

  1. Jaha då var både kapslar behöriga kapsel maschinen och batterier kompatibla med LG K8 och K9 beställda så nu blir det att avvakta leveranser å sedan äre ba å "bränn" så hä röyk... kanske. Nä, den här helgen gick i kapitalets tecken med tanka bilen, köpa batterier, T-shirts tygmärken, kaffe kapslar och till syvende och sist mobiltelefon bratterier 🔋. Snart är det 🌃 och man får nästan fnatt.

    SvaraRadera
  2. Ikväll och inatt 🌃 är det nog julafton för Pajasarna, arbetslösa, sjukersättning och pigga pensionärer som sannolikt Tv:n lyser upp det grå vardagsrummet. Förvärvsarbetande och övriga arbetare som upp i ottan tvingas har inte den möjligheten. Valfusket märktes redan för veckor sedan i fastigheten man bor i. Hur röstade man då? Jo, gult, blått och vitt enligt sedlarnas färger! Mer finns inte att tillägga för närvarande.

    SvaraRadera
  3. Kommer "valet" göra stor skillnad hos landets befolkning? Eller är det hela egentligen ett enda stort jippo för att röra upp världshavsstormar i ett glas vatten? Det hela ser ut som sistnämnda nämligen...

    SvaraRadera
  4. Naturligtvis är det för att röra upp världshavsstormar i ett glas vatten. Inget konkret eller abstrakt kommer att förändras det hela är likt 1 maj demonstrationerna landet runt ett skådespel för etablissemanget och hycklarna i övrigt! Oavsett kommer inget "block" lyckas förändra speciellt mycket de kommande 4 åren. Personligen är det inget som säger att man lever om 4-5 år pga diagnos man har och hur länge pumpen klarar av att hålla ångan uppe, oavsett livsstilsförändring och kost. Det återstår att köx och kämpa i motvind.

    SvaraRadera
  5. Blir intressant när paketet väl dyker upp att smaka på kaffet och Espresson från kapslarna med intensitet kokosnöt över is blir kanske en rysare eller någon förvånande överraskning vilket återstår. Android batterierna är välkomna lite trist att man glömde laddningskabel till K8 men den kan mycket väl finnas i fysisk butik eller att beställa framöver den gamla duger ju än.

    SvaraRadera