måndag 26 september 2022

Mer Motbjudande än Inbjudande!

När ordinarie avgångstid är 18:27 känns det klart motbjudande att busshelvetet sällan håller tiderna! I Kväll var den först och främst 13 minuter försenad utan ursäkt från den mb som körde fram skrotet! SKAM begriper ingen på Transdev 😡 Borde...
Verkar roa dessa men hoppas kan man alltid att de försvinner och ersätts av riktigt bolag med bra chaufförer som håller tider enligt tabell! Eller har vi hamnat så kalvpiss i diket att dessa kadaver är de enda? Hoppas verkligen inom ytterst begränsad nutid!

Spelar ingen roll hur väglags säkra ekipagen är när chaufförer inte begriper att längs huvudled släpper man inte förbi alla myror i sprickorna i vägen som dessa knapp ledsynta stolpskott alltid gör! Lär dem läsa trafiken och lär dem alla!!!

2 kommentarer:

  1. Å nu hav göjva infört röst som talar om varje hållplats så vad fyller det för funktion för döva, hörselskadade och alla med idiot hörlurar som ändå inget hör!?!? Stolpskott! Nä, AI chaufförer och skicka tidigare chaufförer till Treriksröset 😁

    SvaraRadera
  2. Jo intellektet är knappast på topp hos alla och envar säkert någon politiker eller annat tjänsteman som kommit på det ogenomtänkta som stör de flesta och lika väl kan distrahera resenärer snarare än hjälpa!

    SvaraRadera