fredag 23 december 2022

Äntligen Helg!

Eller åtminstone fredag, "uppesittarkväll"? Länge sedan man hade möjlighet till sådana utsvävningar. Tidiga mornar och mycket som intensivt jobb ger inte utdelningen utvilad och kvällspigg direkt så det blir sömn inom kort.
Blev handla efter jobbet och fick tag på exakt vad man var ute efter för personlig och lagom julafton middag i vegansk stil kanske men det är personlighetens melodi samt lite utöver det när helgen är i princip som vilken vanlig helg som helst med 2 lediga dagar men jobbar på måndag annandag jul och mellandagarna. Så är det för träl i slaveri tyvärr. Är dock nöjd med att ha 1 jobb som genererar kapital så att man har någonstans att bo, kan handla livsmedel, har råd med drivmedel till bilen (ibland) och handla husgeråd som kläder och lite annat. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Så är det ju oavsett hur man än vrider och vänder på det. Livsmedel gynnar alltid sedan kan det vara en utmaning att köpa veganska livsmedel som är extra dyrt än chark och mejeriprodukter. Frågan blir då överlever man längre utan Chark och mejeri än fortsatt konsumtion på dem?

    SvaraRadera
  2. Jävlas ska det när den fattige ska ha roligt eller bara drägligt! Där är man sällan borträknad, ryggsäck #2 vars ena fäste släppte på nederkant! Så in i helvetes satans förbannelse typiskt! Om det satsades på hållbar kvalitet framför värdelös kvantitet som omväxling men inte! Finns inte att tillgå i rövhålet man bor och ett helvete att hitta något i fientliga schtan! Nåja, tids nog kanske man hittar något för vuxna som man kan nagla fast axelremmar så att 1 tons drag inte rubbar fästena.

    SvaraRadera