söndag 18 december 2022

Sömndag 18 December

Blev lite sent när allt annat ska göras först. Så har man 7 stycken av vardera kvar.
Knepig reklam på etiketten på undersidan av dosan och lossar man etiketten sitter en annan under där olika språk säger något. Holländska, schweiziska och flera till. Texten är nog 0,5 av 10 alltså knappt läsbar som tur är funkar mobilkameran som förstoringsglas.
Listigt eller lurigt när innehållet deklareras på etiketten på undersidan men så är det. Bra produkter rör det sig om i alla fall. Smakar utmärkt och ger utdelning till 100%! Dessa blir att beställa fler av tillsammans med nya, intressanta smaker.
Bild: LG-M200 K8 särklass bästa Android!
Text information på olika språk Nederländska, Polska, SK står för något land. Intressant för ej etniska Svenskar kanske? Nåja, det ordnar sig med det som Kalle bandare skulle ha uttryckt det.
Bild: LG-M200 bästa skärpa i kameran! Klart man älskar bakgrunden vävd trasmatta.
Blev lite galet när butiken man skulle handla hos hade trasiga pantmaskiner så det blev delat och även där ville det trilskas så förlust på 6 kronor! Så satans typiskt. Nåja, livsmedel blev det och det blev pengar över så det går ihop lämpligt till torsdag. Can a biz tro.

3 kommentarer:

  1. Jo, så är det när man får välja produkter. Cannadips förblir favorit medan både Voon och 7c's inte håller måttet inom ramen för tolerans och kvalitet! Bra att ha erfarenheter av bägge sämre sorter så får man se vad för sorter förutom Cannadips det blir Dr. Herbal och Hemp pouches ser ut som tillsammans med Cannadips bli kommande beställning januari eller längre fram.

    SvaraRadera
  2. Låter intressant och spännande när de får in allt fler sorter som alternativ. Minns både Herbmed och Nordic Oil produkter CBD olja och kapslar där de sistnämnda var lyckat koncept medan oljan i glasflaskor med pipett blev ett sämre alternativ smakmässigt. Det blir att beställa några dosor framöver och prova sig fram för det är ju så det fungerar: allt rör sig om individuell dosering! Till skillnad från läkemedelsindustrins biverkningsframkallande kemikalie gifter!

    SvaraRadera
  3. Tillägg bilder som inte hanns med i söndags. Kan ju vara intressant för de nyfikna på den personligen fantastiska produkten CBD. Är man född och uppvuxen med vävda trasmattor faller det sig naturligt att äga minst en sådan. Älskar gamla saker och ting och det har blivit en vana att behålla det gamla, trygga och bekväma när det tilldelar personlig eller ömsesidig harmoni! Att kasta för att köpa nytt skulle få en att bli ännu mer snurrig i päran, hälsan skulle sannolikt försämras avsevärt och man skulle med största sannolikhet känna sig vilsen som vilseledd. Risken finns att många människor dör i förtid pga så enkla saker som klimatet i bostaden.

    SvaraRadera