onsdag 21 december 2022

Ser Inget Vidare Ut Rent Generellt

För närmaste framtiden. När människor inte lärt sig sedan år 2020 behöver dom nya läxor samtidigt kan det utan att skaka av sig vara ett sätt för "myndigheten" att hålla sig aktuell likt år 2020 men man kan lugnt fråga vilket förtroende har myndigheten ingivit i befolkningen!? Med förvirrande svar och i efterhand när man fått veta att de gick ut med desinformation.
Sedan är allt eller nästan relativt så de som haft någon av varianterna har erfarenhet medan de som "klarade sig" har noll erfarenhet och det kan skilja sig markant. De (likt undertecknad) som inga doser låtit sig skjutas in i kan mycket väl vara de som klarar sig längst. Det återstår att se men sannolikheten är övertygande.
Verkar inte lovande alls och så är det nog med mycket. Många kan nog vara de att erfara produkter därifrån medan liknande produkter från andra affärer håller.
Drabbar nog många hårt de närmaste åren kanske även undertecknad men av erfarenheter och lång levnadstid har man lyckats kringgå mycket hittills som man förvånats över och antagligen på grund av inriktningen blivit rent ekonomisk.
Kanske även undertecknad kan komma att drabbas eller till viss del påverkas men med tillräcklig medvetenhet och uppdateringar behöver man inte bli överraskad av inflationens upp och nergångar när det oftast håller sig inom marginaler för den personliga ekonomin. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Många är de att försöka göra vad de kan för att få det att gå ihop ekonomiskt när det gäller hushållen för mycket omfattar livet för många inte bara livsmedel utan även annat som kläder och levnadsförhållanden. Kan man då hålla sig frisk och arbeta i viss utsträckning gynnar det många "hål" som behöver fyllas.

    SvaraRadera
  2. I Kina ser det ut som om miljoner insjuknar i Covid sedan beroende på i vilken omfattning och utsträckning. Hoppas det inte får fäste i Sverige hoppas kan man alltid göra.

    SvaraRadera