onsdag 28 december 2022

Paket 2 av 3

Pålitliga är dom så i morse låg paketet med tobak vid dörren. Aldrig fel att beställa hellre än åka till godishuset och slösa drivmedel samt betala 104 kronor mer för samma kvantitet.
Vad man undrar är varför en förpackning alltid är knäckt på mitten när alla 4 ryms i paketet eller påsen? Nåja, man är nöjd med innehållet i alla fall.
Så har man tobak drygt 1 månad till och lite till. 3,5 vit 2 lakrits över halv melon Xtra stark. 
Så väntar man paket 3 på fredag så får man vara nöjd för december månad. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Att kunna beställa produkter och tjänster genom internet måste vara det bästa med den utvecklade tekniken. Bor man i schtan kan man beställa pizza, skrovmål och allt möjligt sådant och få det levererat för någon mindre fraktkostnad livsmedel från affärer fick nog ett uppsving år 2020 genom ihop plock av varor till papperskassar för transport till betalande kunder något man kunde se i varje affär oavsett landsbygd eller stad. Visst har man kunnat beställa årtionden tillbaka från butiker och lager söderut men med pandemin kom restriktionerna och hinder som hålla avstånd och helst inte besöka butiker utan munskydd. Utmärkt att med dagens teknik kunna få hem produkter, varor genom tjänster känns lyxigt.

    SvaraRadera
  2. Att beställa varor och produkter har man gjort sedan 80 talet, minns första som var något nytt ett digitalt armbandsur alltså en klocka med frakt kostade den 485 kronor pengar hade man tjänat ihop på försäljning av blomfröer men det skulle visa sig att man inte skulle få behålla klockan pga familjens vilja. Nåja, sedan har det följt beställningar på LP skivor, köksredskap, biltillbehör och mycket annat. Visst har man blivit lurad av bluff företag som tagit betalt för inga levererade produkter men det var för bara några år sedan och det fick bra lösning men naturligtvis gick man ut och varnade andra till bluff företagens förtret! Numera kan man granska webbshoppar och företag genom att googla namnet och se omdömet. Dom man beställer ifrån numera är granskade och håller måttet. Visst har man råkat ut för en del problem men inte i den utsträckning många naiva gjort och fortfarande gör.

    SvaraRadera