lördag 10 december 2022

Vad Bäst Äro När Annat Är Vacklande

Lördag och skön helg framför allt. Den bästa av kontraster är ankommande helg när veckor ter sig milt uttryckt kaotiska.
Kan ju vara intressant för de icke insatta att se hur innehållet i dosorna ser ut, åtminstone på bild! Cannadips har korrekt som rätt format! Det kan ju finnas bakomliggande tanke med att de är rätt medan 7c's är vad som allmänt kallas slim vilket betyder att de är hälften bred som full format! Somliga människor klarar inte full format och då är slim precis lagom andra människor vill ha diskreta påsar och då är såväl Voon som 7c's bättre alternativ än Cannadips. Styrkan är nog ganska jämnt fördelade i samtliga sorter vare sig det gäller Cannadips, 7c's eller Voon. Tidigare har man konsumerat måttligt både olja och kapslar vilket har gett resultat. Nu finns tursamt nog påsar halv och hel bör aldrig blandas med receptbelagda Skadeciner när det då kan bli fel!
Det är en veritabel soppa med de där injektionerna. En hel värld (nästan) låter sig luras!
Sicket trams! Mindre bemedlade må köpa varje fint, mera droger övertygande så allt slår slint.
Sannolikt intressant för de som fruktar elräkningen. Datorer försämrar livskvaliteten hos alla människor oavsett skärmtid och annat vidskepligt!
Respektlösa ungdomar finns i överflöd och vilda gränslösa tolkningar är deras bristande förmågor. Lindrigare åtgärd än att bli mosad i sin egen epa!
När man trots sämre sikt, lite starr på ett öga och av veckans jobb inte utvilad håller klart avstånd, normal hastighet och omdömet är så att man betraktar bilen för vad den är och kan läsa trafiken är man lyckligt lottad att slippa erfara ovanstående rubriker. Med 34 års erfarenhet har man en hel del vana vid trafik och händelser man bevittnat. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Naturligtvis konsumerade man olja eller kapslar efter hemkomst från jobbet och då efter förtäring av middag liggande i sängen så att total avslappning som avkoppling uppnåddes! Individuella handlingar ger olika resultat vilket de flesta borde vara medvetna om men alla strävar inte efter det praktiskt möjliga och då får mycket motsatt effekt och bakslag. Somliga misslyckas frekvent repeterande andra upptäcker sina misstag och korrigerar dem. Lögardagen och Sömndagen är de individuella människornas egna dagar att göra eller bara vara.

    SvaraRadera
  2. Mest troligt är att det är gynnsamt ifall det finns många olika alternativ i smaker och Cannadips vänder sig nog till manliga delen medan 7c:s och voon med slim format vänder sig till kvinnor och de som föredrar diskret användning men kan även göra sig gällande styrka av CBD. Dom håller det vid liv om vikten av injektioner för försäljningens skull vad annat!? faran för hälsan myndigheten hoppas att svinfluensan får fäste så att dom har något att ta fram nytt placebo blask att blåsa regeringar och befolkningen på! Dom som vet vet tillräckligt för att enkelt avfärda bluff som svindleri.

    SvaraRadera