lördag 3 december 2022

Lördag 3 December

Lördag 3 December och helg som ledig. Som uppdatering tog man bilen på en tur till schtan för att lokalisera ifall man kunde få tag på lampor till lilla adventsljusstaken för bil när 4 av 7 lampor är svart eller lyser ej.
Hos OKQ8 fann man något annat som blev en trevlig dekoration med anknytning till jul och riktigt originell som oemotståndlig
Jula fann man trådlös inne och ute termometer, nissedörr 10 delar och 2 stycken ljusslingor.
NetOnNet blev det en 9 uttags plint med strömbrytare och 2 trådlösa mobilladdare som man visste inte fungerar till de Androider man har men avsikten med köpet är ju helt annat!
Kylväskan rymmer bra mycket och dragkedjan krånglar mindre ju mer man använder den! Handlade det nödvändiga på affären.
Kvitton alltid lika aktuell och intressant.
OK och Volkswagen som heter annat.
Om det blev en del att köra? Jo, och bilens kupe blev varm och skön! Can a biz tro.
Exempel på trådlösa termometern taget med LGK8 för drygt någon stund sedan. Fastän den Androiden är 5 år gammal har den bästa kameran, redigeringsprogram och Nougat version 7.
Som utlovat åtminstone flera bilder på dekorationen med LED lampor fram. Ibland kan det gå några år och plötsligt har såna här blivit samlarobjekt.
Klassiker! Volkswagen 1200 eller 1300 kallades kanske elakt "Hitler kälke" men skuffluckan kunde somliga åka utför snöklädda backar med!
Bilens underrede sitter klistermärke som talar om modell, antal och sort av batterier med mera.
Verkligen trevlig modell man inte kunde motstå frestelsen att köpa till lämpligt pris. Antagligen blir det att skriva datum på klistermärket.
Aldrig fel med dubbla plintar så blir man sällan "stående" även om de används sparsamt är det plus att ha 5 för runda jordade kontakter, 6 för övriga bl a nätadapter till mobiltelefon samt 2 USB uttag för laddkabel direkt. Alltid genialt för alternativa ändamål!
Information medföljande modell bilen 
Visst är det så. Endast för inomhusbruk och självklart har man den inomhus.
Komplettering som man sällan kollar när 50-75% oftast är självskrivet därför kan små detaljer missas.
Ytterligare en bruksanvisning eller idiot förklaring när somligas mångåriga omskolningar får några att förstå medan resten förblir kvar i det förflutnas krigshärjade ytor och dessa har omvärlden missat eller glömt.
Borta är rabatt på baguetterna borta är nästan allt för kunden. Leva livet knappast för stunden.

5 kommentarer:

  1. Somliga föremål kan bli julklappar eller födelsedagspresenter, det återstår att se. Inget blev direkt dyrt så det fungerar ännu att ge bort vad man inte själv har behov av trots inflationen och en del ockrare.

    SvaraRadera
  2. Bra sätt att köpa framtida jul eller födelsedagspresenter! Ljusslinga är tidlösa trevliga saker trådlös laddare likadant det enda som hör en viss årstid till är väl nissedörr. Trist att inte finna någon som säljer de små lamporna till bil adventsljusstaken men kanske returmarknad kan ha? Annars kan det finnas i någon gömma man glömt att man hade.

    SvaraRadera
  3. Kan hända att det kommer fler bilder bl a på Volkswagen med julgranen på taket och kanske andra. Har naturligtvis kollat upp samtliga kartongers innehåll så att man vet att det stämmer och slingornas lampor lyser i övrigt är mycket som det ska och snart är det natt 🌃 för de som vaknade imorse före nio!

    SvaraRadera
  4. Nu blir det att spara slantar till framtida handlingar. När man uppskattar personligt oberoende gäller det att ha kapital på kant annars blir det lätt hänt som alltid tidigare! Tack och lov har man inga lån, krediter eller bostadsrätt och amorteringar som avbetalningar eller liknande skulder som man hade 1993-2017 studielån, Tv avbetalning, dator avbetalningar, VHS video avbetalningar, DVD spelare avbetalningar, krediter för cykel och slutligen bilen. Kanske därför somliga företag hör av sig? Nåja, 12 år till eventuell pension så tillvida man får uppleva den ens. Det vet man ju aldrig.

    SvaraRadera
  5. Självfallet sparar man så gott man kan utan att för den delen avslöja något för de nyfikna och vetasjuka som tyvärr också har tillgång till internet och kan ställa kufiska frågor hur mycket man kan spara på bank eller annan form. Misstankar bildas automatiskt personligen när man mötts av som har erfarenheter av angivare och likvärdiga ohyror!

    SvaraRadera