onsdag 14 december 2022

Bitande Svalt Ute

Igår var det nordliga isande vindar. Idag svalare ändå.
Tur man har någonting trots allt som trotsar kylan och gör nytta när händer och fingrar stelnar till istappar.
Den lilla man köpte gör mången nytta iskall sval tog den fart efter några minuter. Två hade varit utmärkt en till vardera handen.
När man kom hem cirka 19:28 pga buss var sen kom först 18:52 när avgångstid var 18:27! Upptäckte man att det är svalare ändå.
När en produkt blir mer populär tar det skruv och dom gör vad som är möjligt. Can a biz tro.

4 kommentarer:

  1. Burr! -24°C är inget att leka med när man har hjärtsjukdom! Knepigt att bussarna (somliga) har så in i veden svårt att hålla tiderna. Tips till bolaget returnera skiten från Holland och använd riktiga bussar som klarar klimatförändringarna.

    SvaraRadera
  2. Upptäckte nu att det blir repris på första och pris men det jör inget det kan man alltid bjuda på.

    SvaraRadera
  3. Vilket man egentligen aldrig gör för INGEN förtjänar något alls!

    SvaraRadera
  4. Så är det ju å så blir det! Rubicson hand warmer har fått delade omdömen av olika köpare/användare men det behöver nödvändigtvis inte betyda något alls. Vad man förväntar sig av en produkt är klart ömsesidigt och för hunkan i dessa tider kan man inte förvänta sig under som dunder så tillvida man inte är ett stolpskott vilket många tyvärr var, är och förblir! 45 grader är mycket för en sådan liten enhet att den sedan är försedd med belysning är fantastiskt. Kan ha lite överseende med när människor köpt den för fullt pris och nu är det 50% rea på den fram till 24/12. Hellre en enkel smidig enhet med räckvidd på 1,5 timme än Lidls röda som räckte 30- 45 minuter och höll kanske 50 gånger.

    SvaraRadera