måndag 5 december 2022

Måndag 5 December

Det hade varit intressant... men det verkar mest orealistiskt när en helg kommer emellan gällande beställningen av dosorna med CBD påsarna.
Påsen bör få plats men 3 dagar från sändningort världens ände till världsmetropolen verkar väl optimistiskt! Om man har försändelsen mitten eller slutet av veckan kan man tro det. Kommer den inte alls blir det att av gammal vana som cynisk fatta misstankar mot leverantören.
Såg att det fanns lite nya produkter som verkar åt rätt håll. Man har inte riktigt gjort slut på den superkryddade dosans innehåll från första beställningen man har några påsar kvar i den plåtdosan.
Man kan som enskild kund tycka att priset är högt per dosa men då bör man tänka att det är 15 påsar i varje dosa samt att man tar EN påse max 2 under gommen och det - ger utdelning! Åtminstone på personlig nivå.
Förra beställningen inkluderade winter green vilken var ljuvligt god och mycket givande hellre än pink grape som mest smakade likt grapefrukt.
Kommer försändelsen kan det bli att beställa både mango kush och lemon haze vid nästkommande beställning. Can a biz tro.

Återstår att se när nuvarande beställning dyker upp.
Kan bli både intressant som spännande men mest efterlängtade av undertecknad som uppskattar produkterna.

1 kommentar:

  1. Aldrig fel med bra produkter! Viktigt är att leveranstider är rimliga och aldrig överstiger en vecka - oavsett ämnen och produkter.

    SvaraRadera