fredag 30 december 2022

Fredag och Skön Helg

Även om det skulle bli snömängd likt igår men det återstår att se. Drivmedelpris förblir vad det är åtminstone ett tag till.
Jo, drivmedel är ett måste för bilens motor och då tvingas man tanka. Ena tillsatsen hade frusit så det får gå ändå.
Efter man varit till anhörig med julklapp i efterhand så blev det affären och handla och därefter "laddningstur" för att ladda bilens batteri. Redan tidigare i samhället upptäckte man dimman.
Som blev mer påtaglig när man tog turen förbi Brån passerade Strand och Överboda för att svänga av innan Sörfors
Eller efter Sörfors ner mot bron som länkar samman Sörfors och Brännland.
Därefter svängde man vänster vid vägskäl och åkte E12 tillbaka hem. Can a biz tro.

3 kommentarer:

  1. Skönt att bilen rullar igen! Trots de mängder med lappmögel som singlade ner från himlavalvet. Kul och spännande att se andra bilder som proffesionellt kompletterar texten som mästerligt beskriver händelseförloppet. Man kan ju undra vilka somliga journalister skriver för, sig själva eller för offentligheten? Alla stavfel, vanföreställningar, egna vinklingar och andra galenskaper. Kunde gott byta ut många med inställningen "hellre än bra" mot kunniga som dessutom kan hålla huvudet kallt även i ytterst pressade journalistiska sammanhang. Drivmedel är verkligen rena ockerpriset när det billigare är manipulerat så att inga riktiga bilar kan drivas med det. Att blanda i häxbrygd är som att tvinga människor att köpa dyra hybrider och trampbilar (eldrivna bilar) när det är helt fel teori och strategi! Dessutom har bägge sistnämnda fått befogad negativ kritik.

    SvaraRadera
  2. Eländes elände med väder och temperaturväxlingar! Man hade nog gett upp hoppet att komma sig från jobbet i torsdags när lokaltrafik slutade rulla för att återgå fredag eftermiddag! Vem har råd med taxi flera mil!? Bilen saknar fungerande motorvärmare dessutom ingen mv stolpe så det hade blivit milt uttryckt kärvt. 2022 var ett nästan helgjutet katastrofår och det är många som gjort sig skyldiga till att det blev så.

    SvaraRadera
  3. Eländes elände med väder och temperaturväxlingar! Man hade nog gett upp hoppet att komma sig från jobbet i torsdags när lokaltrafik slutade rulla för att återgå fredag eftermiddag! Vem har råd med taxi flera mil!? Bilen saknar fungerande motorvärmare dessutom ingen mv stolpe så det hade blivit milt uttryckt kärvt. 2022 var ett nästan helgjutet katastrofår och det är många som gjort sig skyldiga till att det blev så.

    SvaraRadera