fredag 2 december 2022

Håmänn Jåmänn präsis!

Jodå, för 30 minuter sedan ankom paketet med godisrullarna och nöjd å glaer blev man!
I Lördags köft man prinskorv veg modell som blir att tillreda kanske framåt helgen.
Götta mä livsmedel. Can a biz tro.

5 kommentarer:

  1. Klart mycket bättre som hellre att betala drägligt pris per rulle än styckepris som Duderhof/ snusfabriken säljer dem för! Aldrig skulle man beställa från såna ocker försäljare! Billigt och säkert ska det vara!

    SvaraRadera
  2. Kungssnus har nog överklass som kunder eller de som prioriterar tobak framför mycket annat. Kanske lever de i tider av högkonjunktur och kunder som vältrar sig i räntan av förmögenhet, konsumtion och spenderingar? Rökfria tobaksprodukter till så låga priser som möjligt - man vill ju överleva och kunna bo drägligt och jobbet är inget överbetalt chefsjobb så oavsett konjunktur och inflation SÄNK alltid priserna eller behåll varorna tills dom tvingas återsända eller kasta dem!

    SvaraRadera
  3. Tyvärr lever vi i tider där somligas gärningar och i våra ögon sett absurditeter och vansinnens destruktiva framfart ska betalas av skattemedel samt spåren och efterdyningarna av pandemin och alla dess former (varianter) så märkligt nog att det inte är miljarder gånger värre än vi upplever det men det kan ha sin förklaring i att det är en större del arbetande även om arbetslösheten är hög liksom sjukersättningar, aktivitetsersättningar och snyltgäster frikostigt delar på "magasinen" av kapital!

    SvaraRadera
  4. När biologiska klockan är borta är sömnrubbningar och sömnsvårigheter som sömnbrist återkommande tema för de drabbade inkluderat undertecknad!

    SvaraRadera
  5. Dom som föddes före 1980 när idioter införde sommar och vintertid lider och har lidit sedan det årtiondet! Psykiska trauman och händelser har påverkat och tyvärr är människor olika när det kommer till påverkan. Somliga påverkas starkt något sällsynt antal inte alls där har det visat sig att dessa fåtal gynnats av växlingarna framåt och bakåt. Vi andra UTAN neurologiska dysfunktioner eller liknande har dessvärre påverkats ytterst negativt redan innan arbetslivet ens började redan under utbildningen alltså skolan. Detta tas upp i något nummer av Modern Psykologi men inte nämns den grundläggande orsaken rakt ut. Nej, här har det istället kringgåtts vilket blir lurigt för de som inte förstår. Sedan finns det de som är rena Alien och inte ens hört talas om de mest allmänna kunskaperna men det är en vetenskap för sig.

    SvaraRadera