måndag 26 december 2022

Måndag 26 December

Man vaknar upp men det sticker till i njurarna så det blev att sjukskriva sig. Antar att det blev för många turer ut i -20°C kylan igår dels sopa av bilen och sedan prova starta den sedan en vända till affären sedan en vända till.
Ibland har man tur i oturen. Man slipper ut i glashalkan och även andra väderlekar.
Trist men det finns löst folk som går omkring med djup psykisk ohälsa.
Annons med dryg video när man klickar på annonsen har sett den förr och det dröjer åtskilliga minuter innan de presenterar sin produkt! Probiotika eller vad den nu hette.
Vid koll hos Google (Jo) upptäckte man att den inte finns tillgänglig längre sluttillverkad men den är från 2007 eller 2009 och en av 2 julklappar man fick. Intressant när man är nostalgiker och uppskattar att återblicka till det förflutna för på 70 talet fanns mycket från 60 talet vilket var naturligt när det på 70 talet var för nytt och man nöjde sig med vad man fick tillgång till helt enkelt!
Egen bild på förpackningen till Blutsaft flaskan man köpte i torsdags. Bra att få i sig Järn och vitaminer samt mediciner och CBD genom påsarna. Däremot krävs nog en hel del sömn när det inte finns i kapsel eller påsar eller lösning! Can a biz tro.
Skönt att ha hämtat mediciner och 1 återstår att hämta på sk "frikortet". Mediciner är ruskigt dyra men så är ju livet också betydligt ovärderligt och då är mediciner billiga jämförelsevis.
2 Bluetooth högtalare av lika modell och ingen till salu! Prisvärda och fantastiskt ljud ur bägge två tillsammans med dessa
Fantastiskt bra Bluetooth mottagare och sändare väl värd priset!
Ja hörlurarna är alternativ när man sitter på bussen för att inte störa medresenärer likt alltför många oborstade ungdomar och utländska som har senaste modellen av Android eller iPhone men ingen enhet för att hålla medresenärer utanför deras  privata samtal! Somliga talar likt dom hade burkar med tråd mellan. Tröttsamt och irriterande men som tur är har man oftast hörselproppar som sänker ljudnivån i omgivningen. Så att säga.

2 kommentarer:

  1. Härligt att lyssna på gamla CD-R skivor med Mp3 låtar från hela köp CD skivor. Fördelen med Mp3 att man fick plats med åtskilliga album på en och samma CD-R skiva! Probiotika och probioplex tidigare år provade man på mängder olika kosttillskott en del av dem funkade nog bra andra mindre bra men det kan ha varit skapliga komplement till metformin och några andra mindre bra man blev påprackad. Nu har man känt att just Blutsaft gör verkan men har en del D vitamin och magnesium kapslar kvar som man tar endast vid yttersta behov! Jo, nog har man hört vattendroppar mot fönsterblecket under dagen så det är töväder efter jul. Nåja, man får försöka ta det lugnt och bara vara i bostaden.

    SvaraRadera
  2. Hockeyplans halka är inget att leka med som en del tycks tro! Regn och slask omvandlar vinterväglag till värsta halkbanor och för höga hastigheter kan få dödlig utgång. Trevligt med verklig nostalgi! Tillbaka till 60 talet kan vara nyttigare än man tror mentalt och mycket kan vara okänt för de uppvuxna senare som återkommit som retro och monokultur som ganska ofta uppskattas av betydligt yngre generationer. Jättebra att ha tillgång till frikort för makalöst dyra mediciner vilket kan krascha ekonomi för många. Härligt när friheten finns att finna lösningar som Mp3 spelare powerbank drift och egen Bluetooth anslutning. Då behöver man inte ha någon stor stereo anläggning som tar onödigt stor plats som det gällde på 80 och 90 talen för de vanliga människorna att ha tillgång till radio och musik. Allt har med digital teknik krympt vilket är både positivt som negativt men det är såna smällar man får ta.

    SvaraRadera