lördag 17 december 2022

Veckan Sammanfattning Kyla mm

Det var ju själva satan vad svinkallt det skulle bli!!! Sätt en bronsvägg och bromsa svinkylans framfart! Någon av dagarna stod termometern på näsran -24°C. Suger avfall att tvingas åka till slaveriet då. Detta var i onsdags.
Samma dag kan ha varit var det -15°C på Vasaplan och busshelvetet kör ut alldeles åt helvete försent!!! En kula genom foten skulle idioten haft!
Duktigt svinkallt och träck schtan har bara skit för det viktigaste folket! Istället för värdelös träbyggnation bygg vänthall endast för resenärer nyktra, drogfria och tiltfria!
Märkligt hade man kunnat tycka men avfärdar alltsammans som svammel, lögner och glappkäft tomskalle myteri.
Vilken tur man slipper äga det vraket! Visserligen äger man något som fungerar och man tagit sig fram och tillbaka i till skillnad från det vraket.
Ockerflation, räv bakom varje öra och prioriteringar snarare än stolpskottet  nedans förvirrande trams!!!
Klart blev det och bra att ha till hands kanske bruksanvisning om man nu läste sådana sällan är det. Dock händer det.
Hur bra är inte den nya termometern!? Naturligtvis vill man prova på olika modeller så att man är uppdaterad och har erfarenhet av lite olika utföranden.
Bra produkter är man ogärna utan. Kanske hade varit på sin plats att ha köpt 2 exemplar istället för 1. Rätt kurs så det kanske blir en till framöver.
reprisbild från tidigare inlägg.
Står klart och tydligt på kartongens baksida och det hade räckt med det.
Så ser det ut när enheten laddas med ström då den innehåller ett batteri på 2000 mAh som räcker till enhetens värmare och LED belysning.
På enhetens baksida står mer information hur man hanterar den bäst och inte bör göra.
Bruksanvisningen är bra och lättförståelig om man behärskar något av språken den innehåller vill säga.
Man funderade på bussen varför konstant grön lampa på strömbrytaren börjar blinka efter cirka 10-15 minuters användning.
Det framgår av manualen att enheten gör värmeväxling och det märks att den successivt stiger i värme till enligt manualens +45°C värme. Tiden är ungefärlig och röd lampa talar om att batteriet håller på att ta slut, vilket man inte själv upplevt ännu! Däremot växlar värmen mellan ljummen och varmare vilket är positivt för enhetens funktion.
Omkastad blev bilder när det är omöjligt att se men läsare får en uppfattning vad det hela handlar om.
Klanskallar! Kan gott vara utan en sådan här enhet ifall de tycker varor från bolaget är mer värt som de alkoholhaltiga drycker som förångas i kroppen och kyla blir klart mer påtaglig efter en eller ett par flaskor.
Hanteringsföreskrifter som varningsföreskrifter inkluderar manualen. 100 SEK kostar enheten. Med detta sagt tycker undertecknad att enheten är värd priset. De som hävdar motsatsen kan fortsätta frysa fingrar och händer! Can a biz tro.

3 kommentarer:

  1. Fucked up like all failure! Remains the same 4 eternity 👎

    SvaraRadera
  2. Schysst att lägga in bilder på manualen! Den produkten blir att köpa flera av när priset är så lågt. Hellre än för billiga vinylpåsar med metallbiten man "knäcker" sedan blir vätskan kokhet och vätskan stelnar inuti påsen som det fungerade med dom från Lidl. Iofs var förpackningen om 2 stycken billiga 20 kronor eller något men de räckte knappast länge nog och visst fick man ändå frysa om händerna och fingrarna! Då uppskattar man växelvis ljummen till varmare betydligt bättre.

    SvaraRadera