måndag 26 december 2022

Kaffet Glömt! För Allra Första Gången

Det är sällan man vaknar upp med ont i njurarna. Kanske därför man tog CBD påse i morse och omgående kändes det bättre! Sedan blev det gröt med äkta Ceylon kanel och utmärkta smörgåsar till men det traditionella kaffet blev glömt!
Bästa sorten som man upptäckt är utmärkt att mixa med den andra - ett vinnande koncept helt enkelt! Som man hoppas ingen annan upptäcker.
Den sorten går även utmärkt att mixa med mörkrost och till och med espresso!!! Ger utmärkt balans och arom som smak och konsistens. Med de diagnoser man har gäller det att anpassa ädla drycker som kaffe och espresso. Erfarenheter.
Första perkolator bryggaren köptes februari 2019 och funkar än, bryggs främst i under helger men används som komplement till stora perkolatorn pga att automatkaffet på jobbet inte är av samma kvalitet, styrka och endast mellanrost.
Den pjäsen köptes juli 2021 och är helt fantastisk! Brygger främst på veckorna eller inför veckorna och får därmed "vila" under helgerna. Lyxigt med 2 perkolator bryggare? Knappast, de brukas mycket sällan ungefär 2 gånger C3 och Menuett 1 gång per vecka. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. När man är ensam går det inte så mycket kaffe ett paket räcker länge kanske 2-3 veckor och när man varvar, ytterst måttligt, med espresso som har en betydligt längre varaktighet i kroppen så blir kaffe konsumtionen avsevärt minskad! Arbetsveckor konsumeras inget kaffe kvällstid endast på morgonen och helger blir det väldigt måttligt. Förr gällde Wiener kaffe man köpte hos Tehörnan men sist man gjorde det märktes kvalitets försämring och då slösar man inte på sådana. När det begav sig köpte man alltid 1 kg varannan månad. Tider man minns.

    SvaraRadera
  2. Somliga pimplar kaffe andra sörplar te några föredrar espresso och allt som är givande har sina fördelar så länge kroppen klarar av att hantera ämnena. Bra fördelar kan vara att förtära alternativa livsmedel det kan utgöra skillnaden på liv och död! Många människor lär sig aldrig under livets gång och när det är försent vaknar många upp önskar att de kunde förändra så att dom fick fortsätta sina liv medan andra kan vara omedveten eller oförmögen att förstå vad vi andra redan räknat ut.

    SvaraRadera