tisdag 6 december 2022

Tisdag 6 December Bättre Lite Sämre

Vaknade imorse o sedvanlig ordning. Stod i valet och kvalet om man skulle köpa en serietidning, det föll på den på bilden.
Tänkte inte mycket mer än antingen har den innehåll eller så blir det sista numret man köper.
Sista sidan på tidningen och inte för inte är 2022 katastrofalt år på många olika sätt och vis. Politiskt, inflation, ockrare, elräkningarna, drivmedelspriser, smyghöjande ockrare i livsmedelsbutiker och mycket mer.
I eftermiddag när man kom hem satt en kartong fastkilad i brevlådan! Äntligen kan man säga att "julen är räddad!"
Förutom livsmedel så att man klarar sig månaden ut hade man ekonomisk möjlighet till både beställning av tobak och CBD dosor för framtida konsumtion. Testade 7c's Salty Raz och den var schysst med någon smak av hallon och kanske salt. Stor konsument är man knappast utan vill som med tobak och även mediciner ha tillgång till dem hemma och inte för annat än privat ändamål!
Köpte husets special pizza och läsk men man får indikation om att man inte är önskvärd som kund när man får kartongen slängd på disken! Så därmed är det slutbeställt som sluthandlat där permanent! Dåligt uppförande får man aldrig utföra inom service branschen då finns risken att bli "rökt" och då är det slut. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Idioter borde närmast spärras in som beter sig så grovt illa. Man låter sig aldrig nedslås av imbecilla någonstans utan när man fick dosorna överbryggde det en restaurangs idiot och att arbetstider tillfälligt förändras gynnar tålamod och integritet.

    SvaraRadera
  2. Serietidningar är skön som tidlös avkoppling. Vad skönt att paketet kom så är många krångliga stunder underlättade när man känner till funktionen som effekter av ämnet. Tyvärr finns psykfall lite överallt i samhället och oskyldiga människor blir onödiga offer för dessa som gott kunde passa bättre någon annanstans och det är bra när 2 bokstäver rör om i grytan och gör vad de kan för att ställa så mycket som möjligt i ordning inom den radikala rimlighetens gränser! Bort med träcken, ohyror och vacklen!

    SvaraRadera