lördag 31 december 2022

Nyårsafton 2022

Visst vaknade man tidigt imorse när naturbehov förändrades redan år 2011 eller 2012. Man försökte sig på att rengöra cirkulationspumpen till 105 liters men det ville sig inte alls. Vid ihopsättning visade den sig ha lagt av. Blir att skaffa ny nästa helg eller i veckan.
Köpte magasinet i november eller början av december men öppnade påsen och tog ut magasinet idag och det visade sig att det fanns en gratis CD som man inte hunnit lyssna på ännu. Kändes inte så intressant när man aldrig varit Beatles fan. Blev mer intressant när det visade sig att magasinet främst eller endast hade uppmärksammat det forna bandet och albumet revolver.
Verkar vara märklig musik på den disken  åtminstone när man kollade magasinet beträffande innehållet. Blir intressant när man sedan 80 talet varit öppen för nytt eller okänt. Eller både och. Olika syskon hade sina favoriter och som yngre syskon fick man ta del av deras och föräldrars musik. Avant Garde, vad? Genrer som kategorier har man aldrig brytt sig om!
Som enda dåre (kanske?) att ha med bild på magasinets baksida är det rent unikt man är då vid liv ännu i alla fulla fall.
Själva disken ser spännande ut så det ska bli intressant att lyssna på.
Blev slask och vatten av snön vilket medför att alla inte har möjlighet att respektera viktiga ting. Sedan hjälper temperaturväxlingar till att försämra så mycket som möjligt.
Kan hända att dosernas innehåll är del eller helt orsaken. Fråga: låt säga att viruset aldrig hade existerat, samma  antal människor som ändå hade avlidit hade vaccin varit orsaken? Sannolikt.
Förväntat men ändå besvikelse så istället blev det veganpizza och en god och delikat sådan med geggig smetig veganost. 
Vacker tavla den restaurangen har, ger gott intryck när man väntar på det man beställde blir klar.
Så ska det se ut! Måna om kunderna och kundservice till skillnad från många andra som kommit och gått och sånt visar sig som har visat sig.
Vacker i mörkret och ack så pålitlig när det mesta fungerar maskinellt underhåll kommer tids nog när tid, möjlighet och kapital finns. Då sker utbyte av sådana delar som aldrig servats tidigare och om 4 år blir den 50 och vill det sig så får den uppleva det. Can a biz tro.

3 kommentarer:

  1. Aningen vridet att uppmärksamma ett band och dess skiva genom att ha bandet på magasinets omslag när magasinets innehåll är helt annat! Kvalitet har bytts mot kvantitet därmed håller inga produkter numera trist bara att det skulle röra sig om cirkulationspumpen till ett av akvarierna. Extrema väder och temperaturväxlingar utgör olyckor och för fotgängare olyckliga omständigheter. Föga förvånande att hundratals människor dör varje vecka sedan skriver dom med istället för av eller i. Smaskiga nya måltider istället för gott nytt år.

    SvaraRadera
  2. Mycket märkliga märkvärdiga spår på den CD disken må man säga. Kanske det finns de tidigare trogna Mojo Magazine läsare och prenumeranter som vänder redaktionen ryggen och bojkottar eller undviker magasinet? I sådana fall är man enkelsinnad och inte mottaglig för nya intryck och märkligheter. Undertecknad är luttrad, härdad och utstår det mesta. Det hela rör sig om elektronisk musik, ljudeffekter och kanske några psykedeliska substanser för de som är intresserade av källor till ursprung i olika sammanhang. Hjärntvätt? Nej det hade nog ingen avsikt att göra utan experimentera fram ljud ur olika element och detta var när digitaliseringen var spädbarn. Enkelt uttryckt.

    SvaraRadera
  3. Det kan få lösning, om vädret stabiliseras så att man kan ta bilen och köpa nya lysrör som ny cirkulationspump till akvariet. Så absurt tajt ska inte jobb vara att man inte kan utföra viktiga privata ärenden. I sådana fall kan det få vara.

    SvaraRadera