onsdag 7 december 2022

Något Bättre 7 December

Man vet vad men inte alltid hur. Upplägg o bloggen för att det kan komma att stämma överens.
Det grå trista byttes mot inre glädje när man igår såg vad som var fastkilat i brevlådan! Då förstod man att det var och är följande på bilden nedan.
Personligt val tropisk mango är utmärkt, fräsch vintergrön likt paradiset! mango twist är slim liksom salt hallon och är väl inte riktigt så fantastiska men positiva erfarenheter är aldrig fel. Nästa beställning kan bli nästa år när vi har december nu.
Slog plötsligt till och blev svalare ute och då känns det gott att ha vad man har termometer i köket på bilden.
Vardagsrummet och den nyaste trådlösa termometern som man känner att den fungerar. Den man hade tidigare fick plats i sovrummet så har man koll på temperaturen ute.

Det skiljer sig i grader om än inte märkvärdigt men trots allt är det bra att kunna vara förberedd när kylan slår. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Nog blev det klart svalare ute i morse vilket märktes klart bland avsevärt reducerat antal resenärer med bussen! Är väl dessutom influensasäsong och många är nog de utan långkalsong men med polisong. Skönt att ha tillgång till CBD produkter! Friska härliga smaker för personliga favoriter. Mums vad gott!

    SvaraRadera
  2. När delar av kroppen värker och sömnsvårigheter uppstår finns inget bättre än vila, rekreation och naturligtvis CBD! Tidigare konsumerade man olja från flaskor och kapslar när så fanns tillgängligt! Även gummy bears och flytande form vilket var gynnsamt. Tyvärr tog det slut på det bra så nu gäller prillor istället och dom fungerar hyfsat faktiskt.

    SvaraRadera