onsdag 26 juli 2023

2 FD Left (Sen Kan De Ta Röveri Yez!)

Dryg onsdag antagligen för att man är mer än spy less!
VILKEN SKYMF! Regn och åter regn några uppehållsstunder och det blir HELA augusti!!! Påtvingad långledighet när träck får som de vill trälen i slaveriet kastas in någonstans, fy fan!
Misstänker att somliga artiklar är avsedda att reta gallfeber på lätt uppretade. Inte det minsta märkligt att landet ser ut som det gör och sämre än katastrof är det enda att förvänta sig.
En mikro stunds humor, kändisbarn ekonomiskt underhållen av storföretag och självcentrerad fantasiprofet i ämne den inte alls ens känner till. BBQ. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Augusti regn hela månaden! Fåtal mulet och någon guling intet alls förvånande! BBQ ta...

    SvaraRadera
  2. Visst var man spyless och kroppen värkte och fötterna värkte men envis som man är och alltid varit gjorde man succe varje dag i Slaveriet! Parasiter rullade tummarna och satt drömmande i sina inkapslade nano betydande världar och svamlade på medan man slet med arbetsuppgifter och hade sedvanligt mikro raster och mikro luncher under hela tiden. Koap är en förkortning man själv uppfunnit bland många andra uppfunna förkortningar. Tidigare var man naiv att tro mycket när man är uppvuxen med tillförlit men 1990 talet och fram till idag har man fått erfarenheter och upplevelser vilket banat väg för cynism mm. Somliga media skriver för att få förväntade reaktioner och fler läsare. Det fungerar traditionellt ett tag sedan överger de belästa och ibland skapligt tänkande dessa falska media platser och plattformar. Man kan läsa mycket men tar mer och mer allt med lika nypor salt.

    SvaraRadera