söndag 30 juli 2023

Fortsättning Följer

Ja. Fortsättning på det man gjorde igår kväll. Nu handlar det om fordonen.
📷 LGK8 (Vad annat!?)

11 stycken hann man köpa hos Märklin eller vad butiken nu heter. Sköna små H0 bilar från 1950 och 60 talet framtill mitten av 1970 talet. Bilar man minns som i verkligheten rullade på 70 talet längs vägarna runt om i landet. 2 av fordonen har man ägt, Volvo 142 och Ford Transit resten är bilar man minns från barndomen.

Förutom dessa 11 har man cirka 30 stycken andra modell fordon i en samlingshylla som trängs tillsammans med åtskilliga CD-R skivor och andra prydnadsföremål av högsta affektionsvärde! Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Visst är man nöjd med det man har och äger. Verkligheten ser annorlunda ut än den borde när det kommer till utrymme man gärna hade sett att ha haft. Som den cyniska man blivit av att olyckligtvis ha träffat både träck och parasiter med idel onda avsikter har man sedan barnsben alltid varit ensam om ALLT! När det tyvärr inte finns en enda pålitlig och det är väl den främsta orsaken varför man skaffat sånt som startsats och tillbehör och mer därtill utan att ens tänka tanken att sätta upp det och få stunder av glädje och lycka med allt man åstadkommit. Skulle man få uppleva pensionsåldern kanske man har flyttat till en större bostad där man kan förverkliga "landskapet" vad det nu blir.

    SvaraRadera
  2. Hellre bättre än bäst än sämre än sämst. De bilarna kan vara värda en hel del per styck beroende på hur svåråtkomliga de är när det är ett par år sedan de köptes

    SvaraRadera