lördag 22 juli 2023

Apropå Priser

Lördagkväll och det är lugnt än så länge. Ofta ångrar man en del impuls köp. Dock inget man gjorde idag det var nästan fördelaktigt nästan utom det på Zoo. Gjort är gjort och man kan se det som man vill.
Märkligt att Coop tog 93 kronor för fyra ynka knappcellsbatterier, måste ha varit på grund av "märke" och påstådda hållbarhet 12 år. Gäller det användning eller obruten förpackning måntro? Bättre upp med förpackningarna från Dollarstore 30 kronor för 8 knappcellsbatterier! 16 batterier och sparar 33 kronor vilket hade blivit 24 batterier ifall man jämförde.
Mums! Gott med middag även helgtid. Vad det är under locket förblir en personlig hemlighet men det blir lunch eller middag i morgon också. Blir det bilder på de andra produkterna då? Kanske det. Jobbigt att utföra men vem har bråttom? Can a biz tro.
Rakskum med Aloe Vera, man får väl se huruvida det fungerar men det var bra pris på dem och sånt räknas in.
Trevligt att köpa innan den gamla tar slut bladen på. Skönt när man kan raka sig med det som är nytt.
Köpte för att den var billig, märkesvaror i lokala livsmedelsbutiker tingar priser på 60-80 kronor! I dessa tidevarv gäller det att vrida och vända på kronor och ören ta tillvara på sånt man tidigare kunde bortse från. Som tur är finns kommunikation även om man saknar eget fordon. Enda fördelen med rh nackdelar är ofta desto fler men är man ledig och fri så kan man offra några timmar till att handla vad man anser att man behöver.

2 kommentarer:

  1. Traditionella butiker är knappast värd att handla hos, bättre då att satsa på prisvärda produkter hos billigare alternativ. Dollarstore är en av några som håller måttet.

    SvaraRadera
  2. Jo så är det ju, Dollarstore håller riktigt hyggliga priser bra arvtagare till MM som tidigare fanns. Ibland känns det snudd på som MM men det är lite för mycket krafs och sämre klimat ventilation och alldeles för ihop grötat. Det är lite som lokala butiken Snåljåpen var bra till en början sedan blev det för knökfullt! Dålig organisering kallas det.

    SvaraRadera