fredag 28 juli 2023

Skönt Att Slippa Åka In Till Rövhålet!

I morgon, därför steg man av tidigare och gick bort till hälsokraft när sista roll-on är på upphällningen. Väl där fann man ganska snabbt vad man ville ha gick därefter till hållplatsen och åkte hem.
Fann först en flaska silver vatten därefter Weleda kroppsolja och slutligen roll-on, så slipper man åka in till schtan i onödan.
Bilder redigerade med LG K8!
En sida av förpackningen för texten. 📷 LGK8
Ytterligare mer text, ibland intressant. 📷 LGK8 
Ännu mer text vilket man upptäckte på annan produkt från samma företag. 📷 LGK8 
Medlem eller ej när det aldrig gör någon skillnad alls! Därför sa man nej när man betalade. Can a biz tro. 📷 LGK8 
Kan ju vara något i dessa bistra tider att hålla kropp och knopp personligen fräsch sedan finns alltid "billigare" alternativ genom beställningar med risk för dröjsmål och frakt.
35 kronor billigare iofs men inte i butik.
70 kronor billigare och visserligen fri frakt men i slutändan har man redan 2 beställningar som väntar på att dras från kontot så augusti blir dyster, mörk, regnig och kall. Muntert? Vem i helvete kan räkna med det!? Utom svinträck, parasiter och ohyra.
Tidigare Weleda produkten var och är handkräm med granatäpplekärnolja och den är mycket dryg, speciellt när man sällan haft tid att använda den. När tid funnits har man använt den med jämna mellanrum och funnit den helt fantastisk! Det är ingen kräm man tar halva tuben av utan lagom sparsamt och det är då den gett bäst effekt personligen.

2 kommentarer:

  1. Märkligt hur det har blivit! Butiker som tidigare kunde tilldela stamkunder och medlemmar skapliga rabatter och bättre priser behandlas som vilka som helst!!! Det är bara frågan om ocker, rävpriser, svindleri och "köp-mer" vi är bara intresserad av ditt kapital! Det är fantastiskt när många går i graven genom konkurs då slipper vi luras och svinnas av dessa.

    SvaraRadera
  2. Visst har man kvar tuben med innehåll av den unika handkrämen. Den doftar lite märkligt dock inte dåligt men den gör verkligen underverk med huden på händerna och armarna. Blir intressant att prova massage oljan och se vilka effekter den ger dyr var den visserligen men den kan liksom handkrämstuben vara riktigt dryg och nästan prisvärd. Hälsokraft håller samma nivå som Kicks och det är klart tänker man efter har de flesta affärer, butiker och företag påverkats negativt sedan "pandemin". Mycket förändringar har skett liksom omstruktureringar. Inflation på 9,3% har påverkat all handel, all marknad och alla människor på planeten. De enda opåverkade marionetterna är rika och parasiterna.

    SvaraRadera