tisdag 4 juli 2023

Överskattat Kanske

Kände stor tveksamhet inför senaste numret av Uncut Magazine, hade CD varit exkluderad hade numret fått stå kvar!
Skivan är inget undantag låter okej vissa bättre andra..  

Artisten är irrelevant, var okej på 80 talet när Born hade släppts. Sedan dess har man aldrig brytt sig bara följt med rent allmänt.
Dyrt för en CD och ett magasin med lite strö läsning men disken kändes lockande och nu såhär efteråt och lyssnar för närvarande och den verkar absolut lovande! De kunde gärna haft med Sparks "the girl is crying in her latte" men dom är nog för kända för Uncut.
Köpte igår en Trocadero och en Rio blodapelsin 1,5 liter. Alltid gott med lite läsk och Rio var bra länge sedan man drack. Nåja det blir nog vad det blir.
Dom var inge vidare men gick väl an nätt och jämnt. Man har varken tid eller lust att köpa något direkt på morgonen men när kistan känns tom och mediciner har svårt fungera utan något ätit.
Köpte dessa 2 i eftermiddags men just den var heller inget vidare.
Kolsyrat vatten med lite arom i. Det har man haft tidigare.
Kunde ha varit intressant. Hellre än en hel del annat (närmare helgen). Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Har inte hunnit ögnat något i tidningen ännu när man är för trött vardagskvällar. Kan bli närmare helgen när man även kan dela tid mellan olika tidskrifter och magasin det blir nog bra. Källvatten smakar bra emellanåt Lokas känns tyvärr likt källvatten med tillsats.

    SvaraRadera
  2. Uncut Magazine har väl haft blandat innehåll men oftast bra musik på medföljande CD skivan vad man vet vilken avsikt att de hyllar BS kan man dock aldrig förstå men de har väl sin orsak att så göra. Att medföljande CD skivan Now Playing är riktigt bra är nog för att band som artister är sånt vi aldrig får höra i svensk radio någonsin när de bara köper in avfall som kallas populär musik musik som är aktuell just nu hitlåtar man ändå aldrig kommer att köpa något av! Det mesta av källvatten med någon smak är likt det man kunde köpa för att tillsätta i dricksvatten som lätt smaksatt små flaskor med olika smaker, var som något som liknade parfymerad olja. Alla protein bars är sällan bra eller goda utan har funktion att innehålla protein ibland är de rent osmakliga.

    SvaraRadera