lördag 8 juli 2023

Lördag 8 Juli

Gjorde slag i saken och åkte in till Willys Klockarbäcken och handlade nödvändigt för veckan och en fin blomma.
Kalanchoe placerad på föräldrarnas grav tillsammans med kärlekspelargon till vänster om plåthinken. Röd är som bekant kärlekens färg, visad uppskattning till skillnad från många andra.
Mycket hamburgare för liten slant en rekommendation till köttätare vilket man upphört att konsumera sedan 2-3 år tillbaka. Man kan anta att just Willys Klockarbäcken går mycket plus när fler och fler upptäcker lugnet och stillheten i att strosa omkring där i butiken likt MM och handla vad man behöver utan att känna någon stress eller tidspress på något sätt. När sedan Ica och Coop vidmakthåller de höga priserna på det mesta känns det extra relevant att "lufta" bilen och ta en tur in till denna butik.
Fattade beslut om att ansöka om medlemskap när det lutar åt att man fortsätter handla där (och på hemma emellanåt) när man ändå jobbar i schtan även om busseländet har sämsta avgångstid så är det värt det för man måste ju leva också! Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Trist att vara bosatt i ett råtthål där matställen är begränsade pga imbecilla som har dem! Fler och fler upptäcker hur de beter sig illa, kränkande och skämmer ut sig! Inte alla men ej heller långt ifrån. Många kanske de flesta har man bojkottat av grundläggande orsaker. De som vill får beställa där och själva upptäcka med tiden vilka syltor det egentligen rör sig om. Å andra sidan är det bästa att tillaga sin egen mat så tvingas man inte betala ocker priser och till och från bli illa behandlad! Orsaken att man blivit cynisk är att man upptäckt rötäggen och katt träcken genom år av erfarenheter från kund service och vänlighet till illa beteende och kränkningar. Hellre bra och ensam än socialt, utnyttjad och sjukt!

    SvaraRadera
  2. Kalanchoe heter väl våreld i översättning. Ja, den och höstglöd är underbart vackra blommor! Hamburgare står man gärna över däremot vegoburgare och Garant Juicy Burgers är oemotståndligt goda och dem äter man med välbehag. Knepigt att kvittot finns hos Willys hemsida och inte genom Kivra! Men Axfood har väl sina egna metoder gissar man.

    SvaraRadera