lördag 29 juli 2023

Lördag kväll 29 Juli

Så vad har man pysslat med ikväll? Förutom rengjort filter och hållare till spisfläkten. Behövdes verkligen! Väldigt grumligt vatten och tog viss tid att spola rent filtret. Ligger på torkning.
Beslöt att återställa figurer till askarna för H0 Dvs modelljärnväg. Förutom dessa askar man köpte i Holmsund för 9 år sedan har man en IR startsats med extra rälsskenor och någon extra vagn. H0 fordon i form av bilar, äldre naturligtvis samt andra tillbehör.
Någon del av kyrkogård, man inte minns var man köpte den. Man har fått köpa diverse modelljärnvägsprylar av en man känner. För att bygga ett "landskap" krävs främst utrymme vilket man inte har när man bor i lägenhet! Man får sätta ihop banan och köra vid tillfälle kanske nu under långledigheten? Det vet man aldrig.
Gjorde något bättre av de norpade dekalerna. Tog bort imbecilla ciggen och satte dit bättre de röda märkena med gitarr och noter. Passar utmärkt för cigarettindustrin skördar tillräckligt med offer och sån satans skit stöds aldrig! Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Råkade kolla upp gamla filmlistor man gjort för åtskilliga år sedan och OJ! Vad man får "uppdatera" dem när åtskilliga av dem har sålts, skänkts bort och skeppats till returcentrum, nya har införskaffats och dessa finns inte i listorna man har. Naturligtvis är det helt och hållet för den personliga ordningen man skapat listor, uppdaterar och håller på för att hålla sig sysselsatt men tyvärr dröjer nog inköp av laptop som kringutrustning däribland DVD skrivare som A4 ark skrivare pga alla onda utgifter och en semi nano ersättning för slaveriet man trälar i!😡🤬
    Man ska inte äga ett gammalt fordon eller bo i lägenhet, äta livsmedel och dricka annat än älvsvatten i dessa absurda onda tider! Då finns möjligheten att få över några som helst korvören alls. Allt suger kuk på renaste svenska.

    SvaraRadera
  2. Härligt när det finns de som har dessa tillbehör till modelljärnväg, de kan nog vara rätt dyra i dagsläget. Visst är det så men det sista man ger upp är hoppet.

    SvaraRadera